“Dårlig servise”

Vurdert som nr. 5 av 76 Restauranter i Lillestrøm
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 26. februar 2024

Vi bestilte et glass rødt og et glas hvitvin og fikk to glass hvitvin. Kelneren forsvant og det tok lang tid før vi fikk det hvin vi bestilt. Vi åt Chi plate. Maki var alt før store og seige, tok lang tid før vi fikk betalt. Personalet var ikke oppmerksomme. Anbefales ikke.

Dato for besøk: februar 2024
1  Takk, BrittmarieL2

Anmeldt 13. januar 2024 via mobile enheter

Dette var en hyggelig revist.
Maten falt i høyeste grad i smak av undertegnede og reisefølget!
God mat og service og greit prisnivå!

Dato for besøk: november 2023
Takk, 781anderse
Anmeldt 25. juni 2023

Nydelig mat, både forreretter, middag og dessert, topp service, terningskast 6 - Alt var bare topp. God sommer

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Britt A
Anmeldt 11. april 2023 via mobile enheter

Veldig bra sushi, men et mindre bra vinkart. Skulle ønske det var mer Borgogne og Riesling på kartet. Kommer snart igjen

Dato for besøk: april 2023
Takk, Climber47205631311
Anmeldt 31. mars 2023

Nydelig mat, ypperlig service, blide hyggelige personale, anbefales. En alle tiders kveld.. Ingenting å klage på

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Britt A

Reisende som så på Chi, så også på

Har du vært i Chi? Del dine erfaringer!