“Meget god kinesisk mat i pene omgivelser”
Anmeldelse av Chi

Chi
Vurdert som nr. 5 av 74 Restauranter i Lillestrøm
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 4. mai 2024

Veldig god mat. Meget god og raffinert balanse i krydringen. Vi spiste ribbe med det jeg tror var en szechuan sursøt saus, og lammecarré (også szechuan). som vi ble tilbudt å dele på, noe vi virkelig satte pris på, for da fikk vi teste hverandres mat og "oppleve litt mer" for samme penge.

Serviset og bestikket var pent, kanskje litt kjedelig, men ribbeskåla var flott.

Svært pene lokaler! Det var noen litt høylytte flokker med folk rundt oss, så atmosfæren var et ørlite hint "stressende", men det må man vel regne med på en lørdag, antar jeg, og det er jo ikke noe restauranten står for. Jeg hygget meg, altså. :)

Testet et kinesisk øl som kona kunne fortelle meg at også er populært i Hong Kong. Tror det het Shintao (e.l.). Det var godt! Et par drinker ble også testet, Signature Chi something og Dragonfruit mojito. Begge velsmakende - og med ønsket effekt!

Ikke minst var det et fornuftig prisnivå tross den høye kvaliteten på maten.

De kom med mer ris da de så at det nærmet seg slutten før alt kjøttet var spist. Det var fint å slippe å spørre om det selv, så takk for det og for god oppmerksomhet fra opptil flere smilende ansatte.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, OneWhoEatsFood

Anmeldt 28. mars 2024 via mobile enheter

Chi har jeg besøkt flere ganger tidligere, men nå var det lenge siden sist. Interiøret og stilen holder seg fortsatt fin, servicen er god, men maten holder ikke samme kvalitet som før.

Vi spiste først signaturretten Crispy Duck. Det virket som denne retten står ferdig preparert, slik at retten blir servert forholdsvis kald. Godt var det fortsatt, men ikke så spenstig som den har vært ved besøk tidligere. Lefsene var også litt smakløse. Noen i følget tok sushi til hovedrett, en tok anderetten Wai Kei Sio Ap, jeg tok kyllingretten Kung Pao kylling og sistemann Vegetar Hot Pot. Vegetarretten, anderetten og sushien falt i smak. Kyllingen var god, men virket som den hadde blitt stående litt før servering, og sausen hadde trukket seg helt inn i retten. Ble litt tørt etter min smak.

Vi har alltid sett på Chi som en restaurant med kvalitet i alle ledd. Denne gangen følte vi at den ikke helt nådde opp.

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, LineH79
Anmeldt 26. februar 2024

Vi bestilte et glass rødt og et glas hvitvin og fikk to glass hvitvin. Kelneren forsvant og det tok lang tid før vi fikk det hvin vi bestilt. Vi åt Chi plate. Maki var alt før store og seige, tok lang tid før vi fikk betalt. Personalet var ikke oppmerksomme. Anbefales ikke.

Dato for besøk: februar 2024
2  Takk, BrittmarieL2
Anmeldt 13. januar 2024 via mobile enheter

Dette var en hyggelig revist.
Maten falt i høyeste grad i smak av undertegnede og reisefølget!
God mat og service og greit prisnivå!

Dato for besøk: november 2023
Takk, 781anderse
Anmeldt 25. juni 2023

Nydelig mat, både forreretter, middag og dessert, topp service, terningskast 6 - Alt var bare topp. God sommer

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Britt A

Reisende som så på Chi, så også på

Har du vært i Chi? Del dine erfaringer!