“Meget god mat, ordinær restaurant”
Anmeldelse av Brasserie Arena

Brasserie Arena
Vurdert som nr. 21 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Matenvar perfekt og vinen som var Tim var likeså. Rund bordene som var satt opp var med for mange personer rundt. Det ble trangt. Når så mange mennesker er samlet, må det være god Akustikk i rommet. Det var det ikke.

Takk, 63jarleh
Sidsel N, Manager på Brasserie Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei Jarle, Tusen takk for din tilbakemelding og 4 flotte stjerner.
Det gleder meg å høre at du var fornøyd bade med mat og vin. Vi skal se på oppsettet slik at det blir optimalt bade med mengden mennesker og akustikk. Velkommen tilbake ved en passende anledning.
Med vennlig hilsen Team Arena / Sidsel

Anmeldt 24. februar 2018 via mobile enheter

Ypperlig service fra kelner med Italiensk bakgrunn. Maten var veldig bra og med god vinanbefaling ble dette en veldig hyggelig kveld. Anbefaler til alle å prøve dette brasseriet. Kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, Sissel B
Sidsel N, Manager på Brasserie Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2018

Hei Sissel,
Beklager sen tilbakemelding her, men vi har ikke hatt tilgang, dessverre.
Tusen takk for veldig hyggelige kommentarer. Jeg håper vi ser deg igjen snart.
Med vennlig hilsen Team Arena / Sidsel

Anmeldt 25. oktober 2017

God mat og rask og hyggelig servering. Spiste reinsdyr carpacccio til forrett, det var utrolig godt, og lamme-carrè til hovedrett, også veldig godt.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Yvonnepaareisefot
Anmeldt 9. juni 2017 via mobile enheter

Små retter, og øl servert i varme øl glass.

Maten smakte godt, men alt for lite. Dro rett på annet spisested etter besøket

Dato for besøk: april 2017
Takk, Jan H
Anmeldt 25. april 2017 via mobile enheter

Fikk anbefalt Haand Bryggeriets "fyr&flamme IPA". Utmerket valg, hvis du er vant m IPA, sammen med en veldig god burger.
Fantastisk servise!
Gratis flaskevann og focaccia m aoli.

Dato for besøk: april 2017
Takk, Stein-70

Reisende som så på Brasserie Arena, så også på

Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Brasserie Arena? Del dine erfaringer!