Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Egon Lillestrøm

Egon Lillestrøm
Vurdert som nr. 15 av 50 Restauranter i Lillestrøm
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Åt her ene kvelden når vi var på kurs i Lillestrøm. Rask servering å veldig god mat...en god Egon-opplevelse enda en gang :)

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, KristineK724
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (144)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 144 anmeldelser

Anmeldt 9. september 2018

Egons i Lillestrøm er som alle andre Egoner. Denne gangen var det barna som valgt - og de er ok for for minstemann er det et lite lekested, noe som avlaster stress ved måltidet. Er dette relevant ? Ja for når du drar på Egons er det vel ikke maten som står i høysete, men trivselsfaktoren for familien...

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, 75000LOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

God atmosfære og service
Hyggelig betjening og hjelpsomme alle sammen
Hjalp oss med at dagen ble perfekt, og fikk møblere og styre på dager før dagen for å se hvordab vi ville ha det
Maten var nydelig og vi alle fikk det samtidig

Dato for besøk: september 2018
Takk, Janne E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Var på egon 1. Sep. 2018. Bestilte black and white kjøttrett med bakt potet, men dessverre tomt. Fikk da fløtegratinerte poteter, tillegg i pris. Vennlig betjening og rask servering. Maten smakte meget bra. Anbefales. Kommer igjen.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, 542pieterv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Bestilte 3 stk kremet fiskesuppe, en del andre retter og pasta. Men pastaen var lunken og litt lite væske på. Og fiskesuppene var kjempetynn... manglet alt som kunne ligne på kremet

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Mallorca18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Lillestrøm, så også på

 

Har du vært i Egon Lillestrøm? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din