Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hva har skjedd??”
Anmeldelse av Pa Taket Kafe

Pa Taket Kafe
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Sørkjosen
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Før har vi ALLTID stoppet på taket og vi har vært veldig fornøyde. De to siste besøkene har maten vært middelmådig og i dag var burgeren tørr og overstekt, pommes frites var ihjelstekt og i mix kurven var ostechilien uten ost inni...
Nei, hit drar vi ikke tilbake.

Men rent og pent var det!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ceciliesj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (52)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 52 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020

Kafeen ligger ved E6 og er åpenbart et populært sted for reisende. Første gang jeg møtte opp for å spise middag denne dagen, måtte jeg bare gå. Alle bord var tatt og kjørler sto igjen på bordene etter de forrige gjestene. Jeg kom tilbake noen timer senere og da var det roligere. Jeg måtte vente i nærmere en halv time på kjøttkakemiddagen. Det var veldig lite smak, men jeg ble mett.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Det er ikke lett å finne en plass som har bra mat på disse strekningene, det er nesten bare bensinstasjoner med samme innhold langs veien. Vi var heldige å stoppet her å fikk super service. Her kan du få laget baguetter som du ønsker det. God milkshake og kaffe latte. Kanskje ikke gourmet mat, men i hvertfall noe annet enn bensinstasjonene. Å rene pene toalett.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, TineH71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble servert av ei hyggelig, ung dame som var både serviceinnstilt og hyggelig. Bestilte baconsurret ytrefilet med peppersaus. Stor porsjon med kokte grønnsaker og soppstuing hørte med, samt poteter tilberedt etter ønske. Biffen var litt trå, men smakte godt. Peppersausen kunne godt hatt litt mer pepper. Ellers var alt positivt, både pris og kvalitet.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, OlaSkynor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Kanon armosfære med mye god mat til fornuftige priser. Skikkelig husmannskost. Gode posjoner. Litt vanskelig å få øye på når man kommer nordfra, så hold øynene åpne.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Torfinn E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pa Taket Kafe, så også på

Storslett, Nordreisa
 

Har du vært i Pa Taket Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din