Nesbyen hotell var «renovert» i 2021. Skriver dette i hermetegn da det i hovedsak kun er malt, slipt litt gulv og lagt litt nytt teppegulv. Hotellet må ansees som lett oppusset, det er ikke utført større arbeid her på 20+ år. Til eksempel er badet på rommet vi hadde ikke gjort noe med (utover maling og en ny dusjgardin fra Biltema) siden anslagsvis tidlig 1980-tall, og har sårt behov for oppussing. Det mangler bl.a. knagger til håndklær og holder til toalettpapir. På selve rommet er det heller ingen knagger eller steder å ha koffert/bag, og rommet er så lite at når bagasjen står på gulvet er det vanskelig å bevege seg rundt sengen. Det er utrolig lytt mellom rommene, spesielt mellom 2. og 3. etasje. Rommet manglet også nattbord eller hyller, slik at mobil, bok, lesebriller etc. ble lagt på gulvet, og det var kun leselys på den ene siden av sengen. Det oppgis at wifi er inkludert men det gjelder kun i fellesområdene i 1. etasje, da det ikke var dekning på rommet i 2. etasje.
På den positive siden fremstår hotellet som rent og ryddig, og frokosten (spesielt rundstykkene) var gode.
Samlet sett, spesielt pris vurdert opp mot standard på rom, så hadde ikke vi bestilt rom her igjen.