Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forsoffent sted”
Anmeldelse av Nesbyen Kro

Nesbyen Kro
Vurdert som nr. 6 av 10 Restauranter i Nesbyen
Beskrivelse: God hjemmelaget mat basert på de beste råvarer. Variert meny og egen barnemeny. Qvisten friluftsbad er åpent i sommersesongen. Servicesenter med bensinstasjon og Rimi-butikk. Catering i nærområdet. Selskapslokaler/møtelokaler for inntil 80 personer.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: God hjemmelaget mat basert på de beste råvarer. Variert meny og egen barnemeny. Qvisten friluftsbad er åpent i sommersesongen. Servicesenter med bensinstasjon og Rimi-butikk. Catering i nærområdet. Selskapslokaler/møtelokaler for inntil 80 personer.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

For 10, 15 og 20 år siden var denne kroen et sted fullt av liv og lyst. Men, tiden er i ferd med å sluke kroen. Her er det dårlig rengjøring og utsikt gjennom møkkete vinduer til et ufyselig basseng og bassengområde som ser ut som Syria 2020...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Stein Stornes N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (18)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 18 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020

Denne kroen trenger virkelig en oppgradering. Skitne vinduer, bord og gulv. Tok lang tid før bordene ble ryddet. Trekker også ned at en har utsikt til et nedlagt skittent basseng som fortsatt er fylt med vann. Lite fristende å innta et måltid her dessverre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 317hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Stoppet innom her med samboeren min etter en lang Biltur opp til Gol, på vei hjem over stoppet vi på Nesbyen Kro og bestilte oss Julemiddag.
Da dette var en god pris for en hel del mat.

Maten var helt konge, dette var smaken av hjemmelaget, alt fra tyttebærsyltetøyet til ribba og medisterpølsene!!

Parkeringen er stor og fin så her var det lett å få plass.

Stemningen inne i restauranten var helt fabelaktig, rolig og romantisk stemning med en liten julestjerne i vinduet mens det snødde hvit utenfor.
Det var varmt og godt inne i restauranten og personalet tok oss godt i mot.
Serverte maten og gratis kaffe.

Desserten som var inkludert var riskrem med hjemmelaget jordbær saus!

Helt fabulous!

Kommer tilbake!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Juliekittelsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2019

Spiser frokost her her dag etter jeg ha flyttet til Nesbyen. Hyggelig servis og helt top frokost tallerken. fantastisk.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Nikon-Michael
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Her får du god mat. Vi var ei gruppe på 16 stk. Dei kjente til at vi kom. Det tok tid før vi fekk maten. Betjeninga var svært hyggelig og grei.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 445vidarf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nesbyen Kro, så også på

Nesbyen, Nesbyen Kommune
Nesbyen, Nesbyen Kommune
 

Har du vært i Nesbyen Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din