Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig middag og hyggelig betjening”
Anmeldelse av På Hjørnet

På Hjørnet
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Nesbyen
Prisklasse: USD 80 - USD 359
Beskrivelse: Prøv vår hjemmelagde pizza i trivelige omgivelser. Vi har eget møte/selskapsrom for inntil 25 personer og stor trivelig uteservering. Er du interessert i fotball så viser vi de største kampene på storskjerm. Vi kjører levendes musikk hver måned. Dere treffer oss øvst i Lakkergata Gamle Nes.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Prøv vår hjemmelagde pizza i trivelige omgivelser. Vi har eget møte/selskapsrom for inntil 25 personer og stor trivelig uteservering. Er du interessert i fotball så viser vi de største kampene på storskjerm. Vi kjører levendes musikk hver måned. Dere treffer oss øvst i Lakkergata Gamle Nes.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Stoppet På hjørnet for å delta på musikk kveld og spiste middag, bestilte lammeskank som smakte fortreffelig. Egenprodusert øl, Gøtt, gir en viktig tilleggsgrunn til å stoppe her.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, astrids46
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 21 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2018

God mat og koselig betjening,arangerer musikk flere ganger i året pizzaen her er det ikk noe og utsette på den er rett og slett kjempe god

Dato for besøk: april 2018
Takk, fjellbukk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Lunsjstopp og meget positiv matopplevelse! Vi spiste en frokosttallerken og en kyllingsalat - store og meget gode porsjoner. Skulle gjerne hatt oppskriften på salatoljen som var brukt, frisk og deilig
Meget hyggelige og serviceinnstilte ansatte og helt Ok prisnivå.

Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, tones484
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mai 2018 via mobile enheter

Store posjoner. Kald mat. Ganske dyrt. 300 kr for lammeskank. Godt lokalt øk. terningkast 4 ikke norsk betjening

Dato for besøk: mai 2018
Takk, maribs2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2017 via mobile enheter

Maten terningkast 2, bestilte hamburger, fikk karbonade i brød. Ellers greit. Litt sure ansatte og veldig møkkete toaletter

Dato for besøk: juli 2017
Takk, mariannemoen85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på På Hjørnet, så også på

Nesbyen, Nesbyen Kommune
Nesbyen, Nesbyen Kommune
 
Nesbyen, Nesbyen Kommune
 

Har du vært i På Hjørnet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din