Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott besøk”

Lis Fortuna China Restaurant og Kafe
Vurdert som nr. 7 av 9 Restauranter i Nesbyen
Prisklasse: USD 4 - USD 32
Kjøkken: Kinesisk, Norsk
Beskrivelse: Servering av gode kinesiske og norske retter. Lunsjservering dagtid. Koselig bygning i gammel stil og stor uteterrasse med tak. Populært sted for lunsjgrupper med stopp i Gamle Nes og besøk på Hallingdal Museum. Catering.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Servering av gode kinesiske og norske retter. Lunsjservering dagtid. Koselig bygning i gammel stil og stor uteterrasse med tak. Populært sted for lunsjgrupper med stopp i Gamle Nes og besøk på Hallingdal Museum. Catering.
Anmeldt 24. august 2021

Vi er Vennepar på tur og var på denne kinesiske restauranten i Nesbyen
Vi fikk nydelig mat, alle var fornøyd. Den beste scampi jeg har spist på en kinesisk restaurant
Det var mye mat og da vi gikk derfra god og mett
Anbefales

Dato for besøk: august 2021
Takk, jorunnlov
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 25 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2021

Jeg ba om en boks for å ta matrester hjem (litt mat som barna ikke spiste) ... kvinnen bokstavelig talt kastet esken til meg på bordet og sa at hun måtte holde avstand ... så frekk!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Duc2910
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. oktober 2020

Forsøkte å nå dem på telefonen i drøyt en halvtime.
Maten var ikke wow.... litt smakløst.
Lokalet var litt skrantete.

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, jeanettrg b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2019

Veldig hyget bra og nydelig mat, ha spist der nå 5 ganger siste måned og alt er perfekt og smakker helt supert etter hva det koste, jeg kommer til og spiser der manger ganger .

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Nikon-Michael
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Veldig god mat.jeg pleier å kjøpe meg middag ,Ringer å tar med rask levering
Blir noen midager løpet av året

Dato for besøk: september 2018
Takk, 63terjem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lis Fortuna China Restaurant og Kafe, så også på

Nesbyen, Nesbyen Kommune
 
Nesbyen, Nesbyen Kommune
Nesbyen, Nesbyen Kommune
 

Har du vært i Lis Fortuna China Restaurant og Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.