Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
FANTASTISK STED. MEN DET KOSTER.

Langedrag naturpark er et fantastisk flott sted! Det gir nærkontakt med dyr og de er i naturlige... les mer

Anmeldt 1 uke siden
GourmetPAF
,
Oslo, Norge
Familiedag med dyreopplevelser

Flott dag for barna med mange dyre opplevelser. Vi valgte elg foring og gaupe foring. Det var... les mer

Anmeldt 29. juli 2021
624jof172
,
Haugesund, Norge
via mobile enheter
Les alle 113 anmeldelsene
  
Anmeldelser (113)
Filtrer anmeldelser
113 resultater
Vurdering fra reisende
67
22
10
9
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
67
22
10
9
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 113 anmeldelser
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Fant ut at vi skulle ta en dagstur i disse korona tider. Parken sitt opplegg for smittevern fungerte tilfredstillende, mrn selvsagt ikke alle som overholdt 1 m grensen. Lønner seg å følge med på malingen av dyra for å få en god titt på dem. Spiste også i kafeen uten å bli flådd. Alt i alt en positiv opplevelse.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, jonk_rej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2020 via mobile enheter

En kjekk plass for både barn og voksne. Masse dyr og god atmosfære. Når vi var der så var dessverre ridingen for de små ganske dårlig organisert, og det var 20 minutter forsinkelse før det kom igang, og det var surt kaldt vær å vente i. Gode boller og varm sjokolade i kafeen.
Kommer nok tilbake.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2019

Tilbake på Langedrag, og denne gangen overnattet vi, to voksne og et barn. Langedrag er spektakulært på den rette måten. Det er uendelig vakkert der, som et Soria Moria, og nydelige omgivelser både på gården og innover fjellet, spesielt i høstfarver.
De har et flott budskap om bærekraft og det å ta vare på naturen, og ikke forsøke å tilpasse naturen til oss. Overnattet der oppe i enkle men hyggelige rom. Middagen var fantastisk, med ribs og småkjøtt av muflon sau, beste fårekjøttet jeg har smakt noen gang. Takk for et supert opphold, og ser frem til neste besøk.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, perchristianh2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2019

Went there for a 4 days stay. Had a fantastic time! We loved the animals walking around on the area, all the rabbits, goats, sheep, horses that are around you all the time. The lynx,wolfes,reindeers, foxes, mooses, are all a really great experience. Booked a guided tour in to the wolf territory and to the lynx. Magic!!!!!! If you are there don`t miss out on that! The animals look happy, healthy, stimulated and have huge territorries to live on. well suited for all ages. Go there!!!!

Hadde et fanstastisk opphold med min sønn. Nydelige dager, masse å gjøre. Sønnen min var med på dyrepasser for en dag, revecamp, hundetrening, huskeytur, hundecamp, og elsket alt! Strålend ansatte som gjorde opplevelsen unik. I tillegg var vi på guidet tur til ulvene og gaupene. Absolutt helt fantastisk!!!! En opplevelse for livet. Kom tett på dyrene og kjente på kraften og ballansen i naturen. Dra til langedrag! Vil virkelig anbefale det, og er du der book tur med ulv og gaupe , det er verdt hver krone og gir deg noe du aldri vil glemme!!!!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Lene K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019

Vi var der utenfor høysesong (13august) og er veldig glade for det, nesten parken for oss selv :)! Man har muligheten til å gå inn til ulv og gauper noe som var den beste opplevelsen man kan få med dyra!
Ingen andre dyreparker tilbyr dette, ja det er dyrt (1200 pr person) men verdt det!
Spesielt gaupene, som er veldig sosialiserte og kommer nære innpå.
De har også veldig store områder å gå på, så velferden til dyra er på det beste her.
Like moro for voksne som for de små, vi dro dit som par og angrer ikke et sekund.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Birgitte J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser