Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God restaurant.”
Anmeldelse av Restaurant Can Pini

Restaurant Can Pini
Vurdert som nr. 8 av 196 Restauranter i Tossa de Mar
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 20 - USD 68
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Anmeldt 14. mai 2018

Mat og service her er bra, uten å være spesielt minneverdig.
Det meste bar preg av å være midt i høysesongen for turister.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Pedalanton
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (946)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 946 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Fatastisk søndagsmiddag på can pini. Vi valde vegetarisk paella og andefilet. Nydeleg mat, god vin og flott tilpassing for allergiker! Supre servitørar!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Inger136
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2017 via mobile enheter

Tilbake i Tossa etter 7 år og Can Pini skuffer ikke. Alt er profesjonelt, fra du bestiller bord, blir tatt i mot, smaken, flinke og hyggelige folk.
Ovnsbakt Seabass !!!!!
Vi skal tilbake flere ganger denne ferien, garantert !!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 769rolfh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2017 via mobile enheter

Har masse matglede og er stolte av det de serverer. Her blir du tatt vare på . Mange retter holder så bra standard at det blir vanskelig å velge. Bør prøves.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Jan N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2015

Bestilte en turist meny. Foretten var ikke bra, men hovedretten var meget bra. Kelneren gav god service. Ellers drev de ansatte med nokså aggressiv markedsføring av restauranten ute på gata, noe jeg ikke har sansen for.

Dato for besøk: juni 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Johnqvale
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Can Pini, så også på

Tossa de Mar, Costa Brava
 
Tossa de Mar, Costa Brava
Tossa de Mar, Costa Brava
 
Tossa de Mar, Costa Brava
Tossa de Mar, Costa Brava
 

Har du vært i Restaurant Can Pini? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din