Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
StayForLong
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (59)
Filtrer anmeldelser
59 resultater
Vurdering fra reisende
9
7
26
10
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
9
7
26
10
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 59 anmeldelser
Anmeldt 12. mars 2018

Har overnattet her flere ganger på gjennomreise. Ingen luksus, men rent og ok rom og bra senger. Hyggelig personal og bra frokost.
Parkering i kjelleren som fungerte bra.
Kommer nok igjen ved neste Sverige-tur.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ingela T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2016

Ankom en sommerdag sen kveld. Tilfreds med at et siste rom var ledig. Hotellet kan ikke bli mer sentral. Bra! Gikk greit å finne parkeringsplass ikke langt fra hotellet. OK frokost! Pris: Akseptabel tatt i betraktning at det var høysesong. Rommet ordinært. Behjelpelig person i resepsjonen. Alt i alt absolutt tilfreds.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, 646arildg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2016

Kunne fått en bedre velkomst. Litt tidlig på kvelden var alt stengt. Ikke noe drikke å få.
Tok dette opp md resepsjonisten som fortalte at han hadde mye arbeid å gjøre, så han anbefalte oss å gå ut å byen istedet for å få drikke.
Frokoaten ar bra.
Stort og fint rom hvor badet var nyoppusset.

Romtips: Rom mot bakgården. stille og rolig
Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, tormhammer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2016 via mobile enheter

På biltur i Sverige tok vi inn her,måtte parkere nede ved eit vann og bære bagasjen opp men det gikk greit.
Hotellet var sentralt plassert så alt var i gangavstand.
Viss du er ute etter luksus,bør du reise en annen plass men greit nok for en natt
Ok,middelklassehotell.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 36torb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2016

Vi fant omsider et hotell i byen. Ingen parkering, men grei avstand til nærmeste off.p-plass. Så som så i resepsjonen, men vi fikk rom til å sove i. Et lite rom to senger 2 stoler, tv, skap og benk. Bad, svært lite og bør oppgraderes, så rent og fint ut, men lar det seg gjøre å holde det rent gjennom en måned? Rent under senga laminat på gulvet. Bråk fra ventilasjons vifter på taket, ikke lett å sovne med den duren når vinduet må være oppe for å få luft. Veldig hyggelig betjening, god middag og liten frokost.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, 974erlandn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser