“Ok buffet -men smaker skandinavisk, ikke cajunsk.”
Anmeldelse av Wasastugan

Wasastugan
Vurdert som nr. 32 av 51 Restauranter i Mora
Kjøkken: Svensk
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Ok buffet. Savnet litt ekte cajunsk smak -var mer skandinavisk smak på det som skulle være cajunsk mat. Manglet tilbehør som ketchup og lignende til barna. Var ingen som ryddet på bordene. Pluss for buffet og at barna fikk gratis drikke med maten.

Takk, Jacobsen78

Anmeldt 22. juni 2019

Morsomt spisested med inne og ute servering i Mora. Har mange cajun retter som er vært at smake på, Vi spiste Jambalaya med kylling og reker. Serveres som en paella.Hyggelig personal. Artig innredning av spisesalen.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, 812tommy
Anmeldt 10. april 2018

Kjøpte biff til kr 364.- Den var god den, men tilbehør med billigste og simpleste pommes var nedtur. Det gjorde at retten ikke var verdt pengene.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Tormod61
Anmeldt 19. august 2017 via mobile enheter

Svært tiltalende interiør, svært fraværende og uinteresserte bartendere. Vi var ikke ute etter mat, men kunne godt tenkt oss å slippe å måtte spørre etter mer å drikke- tom bar, 3 ansatte og 2 gjester(oss). Nedtur

Dato for besøk: august 2017
Takk, berit g
Anmeldt 28. mai 2017 via mobile enheter

Vi fikk en meny som inneholdt mange forskjellige retter og drikke, men da vi skulle bestille, viste det seg at mange av rettene hadde de ikke og ølet vi bestilte fra menyen hadde de heller ikke. Maten vi til slutt bestilte var god, men vi måtte vente en god stund før vi fikk den. Dette trakk veldig ned på intrykket

Dato for besøk: mai 2017
1  Takk, Anne S

Reisende som så på Wasastugan, så også på

Har du vært i Wasastugan? Del dine erfaringer!