Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (468)
Filtrer anmeldelser
468 resultater
Vurdering fra reisende
304
125
24
7
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
304
125
24
7
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 468 anmeldelser
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Vi koste oss veldig i trygge, rolige omgivelser. God mat på hotellets restaurant. Fint basseng. King size suiten var stor og romslig, med en stor og en liten terrasse, perfekt for å sole seg. PlayStation i oppholdsrommet falt i smak. Veldig hyggelig personale som yter god service.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Experience686215
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SarTrave, Front Office Manager på FBC Fortuny Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2019
Google-oversetting

Estimado cliente,

Nos complace saber que ha tenido una agradable estancia con nosotros en el cual ha podido tomar un descanso merecido.

Esperamos volver a verle nuevamente.

Saludos,

Sara Travé.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2018 via mobile enheter

Et super plass å bo. Vi var på mor, datter tur i 14 dager og vi kosa oss masse. Det er stille og rolig her. Egne solsenger og ute møbler til hver leilighet. Sengene var helt greie, ikke super softe men ganske så behagelig. Det var ekstra tepper og puter. Det er ingen stekeovn men kjøleskap, micro og to plater, og Nespresso maskin. Vi var uheldig når vi var der i november-desembet for varme anlegget i svømmebassenget hadde gått i stykker så vi fikk bare en dag med behagelig temperatur. Vi hadde 16 grader i 13 av 14 dager og det var veldig synd. Sofaen i leiligheten var veldig ubehagelig men vi så at andre leiligheter hadde annerledes sofaer så kanskje noen leiligheter hadde bedre en vår. Vi bodde i leilighet 106 med utsikt til bassenget, det var toppers. Jeg hadde gitt 5 stjerner om sofaen hadde vært bedre og selvfølgelig om bassenget hadde vært med behagelig temperatur. Det er en butikk så man får litt småtteri døgnet rundt i resepsjonen og det er bra. Men det er en stor Mercadona ca 2,2 km å gå unna. Bare skriv Mercadona på GPS'en så står det 4,4 km men vi gikk en snarvei over et jorde så da gikk det fort og greit. Der er prisene noe helt annet. Så jeg anbefaler å dra dit. Det er taxi holdeplass rett på utsiden og den kjører deg dit på 3 min. Og taxi er super billig så det er jo kjekt om man skal handle mye eller om man vil komme seg rund på Maspalomas.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, jkh-65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
S_Nitsche, Jefa de Recepción på FBC Fortuny Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

thank you very much for your detailed comment about your stay. First of all we are glad to hear that you liked our resort.
and we want to let you know that we are so sorry about the pool heating problmes we had in this time, its not a usual issue for us. Guests opinión are very important to us so thank you also for yuor suggestions, they help us to get better every day.

We would be very pleased to welcome you again in another opportunity.

Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2018 via mobile enheter

Stille og rolig sted som passer fint for voksne par. Området har 18-års aldersgrense. Ca. 10 min sykkeltur unna Meloneras og Playa del Ingles...og taxi står i påvente av din tur rett utenfor døra.
Kan være lurt å velge leilighet utifra hva du ønsker, privatliv eller utsyn mot bassengområdet. For egen del var sengene harde, og renholdet var så som så. Hyggelig og serviceinnstilt betjenting!

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anders R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
S_Nitsche, other på FBC Fortuny Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2018
Google-oversetting

Dear client,
thank you very much for write your comment, we are glad to hear that you enjoyed your stay. Thank you also for your suggestions, at reception we offer toppings for the beds for guests who note them very hard. We would be pleased to welcome you again in another opportunity.
Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2017

Rolig voksen hotell i behagelige omgivelser. To etasjes bungalow som fremsto som rent og pent. Det ble vasket hver dag av hyggelige renholdere. Liten plenområde utenfor med egne solsenger. Vi hadde leilighet på siden som hadde mest sol gjennom dagen (romnr på 500), helt perfekt, da var det bare å spasere 10 meter for å komme seg i bassenget for en avkjøling. Ryddig og fint bassengområde, men en egen bassengbar som solgte forfriskninger, snacks, og noen få lunsjretter. De åpnet tidlig og hadde åpent til kl 23 på hverdager. Vi ordnet oss lunsj og frokost på kjøkkenet i bungalowen, noe som var veldig greit for oss. Ikke noe problem når hotellet har ett eget minimarked rett ved resepsjonen der du får kjøpt det du trenger for enkle matretter.
Vil høyst anbefale resorten til andre, og vi drar garantert tilbake.

Romtips: romnr 500 -> mot bassenget.
Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, lenao878
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
S_Nitsche, Jefa de recepción på FBC Fortuny Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2017
Google-oversetting

Dear Clients,
thank you very much for your comment. For us its very important to know our guests opinion and we are very pleased to hear that you enjoyed so much your holidays in our Resort. We are looking forward to welcome you in an other opportunity.
Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2017 via mobile enheter

Hotellet har 18 års grense så det var stille og rolig. Bodde i en to etasjer bungalow som fremstår velholdt og ren. Kjøkken, toalett og oppholdsrom nede. Bad og soverom oppe. Greit utstyrt kjøkken, rengjøring hver dag, nye håndklær annenhver dag. Savner en restaurant, men det er en snack bar som selger drikke og enkle retter. Stort pluss for 24t resepsjon og minimarked. Er også en større butikk 500m unna. Taxi stasjon rett borti veien og ca 3 euro med taxi til El Faro boulevard med spisesteder og butikker. Vi observerte at det blir tatt prøver av bassenget hver morgen som oppleves som trygt ift hygiene. Veldig godt fornøyd med oppholdet vårt her på fbc Fortuny!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jet735445
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
S_Nitsche, Jefa de Recepción på FBC Fortuny Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2017
Google-oversetting

Thank you very much for your comment, we really appreciate it. We are glad to hear that you have enjoyed your stay.
Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser