Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Moonlight Cinema - STENGT
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Spesiell kinoopplevelse

Kul kinoopplevelse. Vær tidlig ute, og bestill mat med en gang, da matserveringen er i overkant... les mer

Anmeldt 19. juli 2019
jensmariusg
,
Kolbotn, Norge
via mobile enheter
Morsom filmopplevelse

Morsom opplevelse å sitte ute og se på film. Bra lyd og siste nytt å velge i blant filmene de... les mer

Anmeldt 27. juni 2019
mariannem994
,
Drammen, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 948 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (1 948)
Filtrer anmeldelser
1 948 resultater
Vurdering fra reisende
1 254
450
138
53
53
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 254
450
138
53
53
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 1 948 anmeldelser
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

For en nydelig opplevelse å sitte under stjernehimmelen å se kino! Her sitter man i en dobbel/trippel sofa under pledd (om nødvendig) med sine nære og nyter et fiømøyeblikk utenom det vanlige . Nydelig atmosfære. Jeg var spent på lydbilde siden jeg er over snittet interessert i lyd, men her var det over all forventning til å være ute i det fri . Trykk på lampen du får utdelt, så kommer servitøren å tar bestilling . Det være seg alt fra øl, vin, pizza, nacho til dessert. Ville vært tidlig ute med å bestille varmretter, når dette tok litt tid å få. Drikke kom etter ca 5 min på noe som så ut til å være en relativt travel kveld.
Prisen var 15 euro pr person for bilett. Sendetid stiller de etter solnedgang , så greit å være på plass til slutten av solnedgang .

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, kimengel87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Så kult konsept, her får du en egen sofa med pledd, lampe for bestilling og god lyd og bildet under åpen himmel! trykker du på lampa kommer de å tar bestillingen din, her får du enkle måltider, dessert, popcorn og drikke av masse slag det eneste minuset var at det tok litt tid å få det man bestilte. Men for 15€ per person (voksen hvertfall), så er det absolutt verdt en tur dit. Filmene de viser er nye, så de holder seg oppdatert der alt i alt helt topp

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, mettehanvoldl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. april 2018 via mobile enheter

Dette var en veldig hyggelig opplevelse. Fikk masse tepper og sofaene var myke og gode. Fantastisk service.
De har også glutenfri pizza og glutenfri brownies som var relativt gode.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, carinamaarud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. februar 2018 via mobile enheter

Jeg kan ikke skjønne noe av kritikken som blir gitt. Stedet er flott, sofaen er gode, de som jobber der er super vennlige, og hele settingen med å sitte under en stjernehimmel og se film er bare fantastisk.

Kjæresten min fridde på Moonlight cinema, og fikk veldig god hjelp av Scott som jobber der slik at alt gikk knirkefritt. Det mest romantiske jeg har opplevd i mitt liv! ❤

Dato for opplevelse: februar 2018
1  Takk, Trinesa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MoonlightCinemaTeam, Manager på Moonlight Cinema, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2018
Google-oversetting

Thanks for your review Trine, we were delighted to be a part of your special celebration! We wish you both well for the future and hope to see you again on your next visit!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2017 via mobile enheter

God kino med servering under hele filmen.
Øl, vin , pizza og dessert.
Bilde på kino er bra , lyden var ok.
Man sitter i 2 seters sofa med 90 graders vinkel så den kunne kansje vært gjort noe med, men dette er absolutt verdt et besøk. PS. de tar kun cash.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, frode_754
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser