Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Trip.com
ZenHotels.com
Expedia.com
Hotels.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 279)
Filtrer anmeldelser
1 279 resultater
Vurdering fra reisende
369
439
267
118
86
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
369
439
267
118
86
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 1 279 anmeldelser
Anmeldt 21. desember 2018

fin underholdning på kveldene god service servitørene virker veldig profesjonelle legger inn en spøk under servering som er underholdende og underholdning på scenen hver dag hvor man faktisk kan ta en dans også

Romtips: mot bassenget
Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, nikkitoppen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vistaflor B, Director General på Vistaflor Bungalows, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. desember 2018
Google-oversetting

Dear Nikkitoppen,

Thank you so much for your kind feedback. We thank you for having chosen our hotel for your recent visit to Gran Canaria. It was a true pleasure being your hosts and it is very rewarding to learn that we could contribute to making your stay special and enjoyed your stay

Rest assured that your kind words to our colleague Nourdin shall be shared as it shall be a boost of motivation for him and all the Restaurant and entertainment team.

It would be a privilege to welcome you back someday soon, till then we all the team at Bungalows Vistaflor Wish you anf your family a very merry Christmas and a wonderful New Year 2019

Warm regards from sunny Gran Canaria,

Fausto Sacco
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Dette er vårt tredje opphold på dette fantastiske stedet. Igjen ble vi møtt i resepsjonen av en smilende resepsjonist. Rask og grei innsjekking, og bungalowens plassering ved bassenget var perfekt. Hotellet er rent og alle ansatte er hyggelige og servicen er upåklagelig. Bassengområde er stort og passer godt for barnefamilier. Gratis WiFi på hele området. En flott plass for en perfekt ferieopplevelse for alle aldre. Nå når vårt tredje 14 dagers opphold er over vil vi spesielt takke Nourdin og hans stab i restauranten som i høyeste grad medvirker til å gjøre vårt opphold perfekt, alle måltider der har vært en opplevelse for ganen. Så tusen takk for opplevelsen Bungalows Vistaflor vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, olemattis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vistaflor B, Director General på Vistaflor Bungalows, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Kjære gjest,

Takk for din tilbakemelding etter ditt siste opphold hos oss. Vi er glade for å høre at du hadde en annen fantastisk to ukers opphold på Bungalows Vistaflor Hotel.

Det er hyggelig å lære at vår vennlige service og vakre, rene eiendommer kan bidra til suksessen til din solfylte ferie.

Jeg er også glad for at vi kan skjemme bort din gane med våre a la carte-menyer, det er faktisk et løft av motivasjon til våre kokker, din ros og være trygg på at vi skal dele din takknemlighet til vår Headwaiter Nourdin og hans lag.

Det var en glede å ha deg, og vi håper å ønske deg velkommen snart igjen for en avslappende ferie.
I mellomtiden ønsker vi alle dere og din familie joyfull og god jul.

Beste hilsener,

Fausto Sacco
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Det var en flott førstegangs ferie før meg og kjæresten. Alle de ansatte på hotellet var veldig hyggelige og vennlige. Fikk all hjelp vi trengte. Hadde all inklusive og var fornøyd med utvalget av både mat og drikke. Er meget fornøyd ned hele oppholdet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anne P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vistaflor B, Director General på Vistaflor Bungalows, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018


Kjære Anne,

Tusen takk for å gjennomgå oppholdet hos oss på Tripadvisor. For å høre at du og kjæresten din hadde en flott opplevelse på vårt Bungalows Vistaflor-hotell, gjør vi oss veldig glade.
Dine ord med ros er et løft av motivasjon for hele laget og også et tegn på at vi er på rett spor. Vær sikker på at jeg har delt tilbakemeldingen din med teamet, for å sikre at de mottar all anerkjennelse de fortjener. Som du har nevnt, er renslighet en høy prioritet for oss; Våre housekeeping team jobber utrettelig for å holde alt i perfekte forhold.

Dessuten ønsker jeg å takke deg for å fremheve vårt all inclusive tilbud. Så fint at du følte deg fornøyd med maten og drikke. Hvis du ikke hadde sjansen denne gangen, under ditt neste besøk anbefaler vi deg å prøve den deilige maten vi serverer i vår à la carte-restaurant ved bassengbaren; Vi er overbevist om at du ikke vil bli skuffet!

Vi ønsker også å benytte anledningen til å overskrive, at vi for tiden vurderer alternative materialer mer miljøvennlige for å betjene drinker ved bassenget for å eliminere all plast fra hotellet.

Igjen, takk for dine flotte kommentarer og anbefaling. Det har vært en glede for oss å skjemme deg bort, og vi gleder oss allerede til å ha deg tilbake med oss ​​snart.

Beste hilsener

Fausto Sacco
Manager














Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Hadde en helt fantastisk uke i en leilighet mot bassenget,rent og fint på hele området og bassenget ble grundig rengjort hver dag,A la carte restauranten var bra og det var god underholdning de fleste kvelder den uka vi var der,frukosten var veldig god med utrolig bra utvalg,personalet var alltid hyggelige og hjelpsomme uansett hva vi spurte om,hotellets beliggenhet var også flott og vi kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, andelun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vistaflor B, Director General på Vistaflor Bungalows, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2018
Google-oversetting

Bästa Andelun,

Tack så mycket för din 4-stjärniga recension på TripAdvisor.
Det är så givande att lära sig att du hade en trevlig vistelse och kommer säkert att återvända någon gång i framtiden.
Ditt beröm när det gäller vårt team från chambermaid till personalen är mycket uppskattat. Hela vårt team försöker alltid sitt yttersta för att ge var och en av våra gäster med en underbar vistelse och det är skönt att veta att detta var ditt fall.
Tack också för att belysa den fantastiska mat med sitt stora utbud till frukost och vår a la carte-meny. Våra kockar kommer att vara stolta över att höra att du njöt av deras kulinariska erbjudande.
Återigen vill vi tacka dig för din vänliga granskning och ser redan fram emot din återkomst.

Fausto Sacco
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2018

vi ankom hotellet ca. kl. 0030 og viste frem min hotellvoucher. mannen bak skranken kunne ikke et ord engelsk, men var god på google translator og mente at det ikke var reservert noe i mitt navn. jeg klarte å gjøre meg såpass forstått at dette var bestilt gjennom solfaktor. han ringte en haug med telefoner uten hell så viste han meg reservasjons bilaget sitt for å vise meg hvem som hadde bestilt og der langt nede innimellom en masse spansk text sto navnet mitt. jeg pekte på det. han ignorerte meg fullstendig og pekte på et spansk navn øverst på bilaget. jeg ble forbannet og ropte til ham at "mitt navn står jo der". etter mye om og men fikk vi en bungalow for natten, så skulle han prate med sjefen dagen etter. vi hørte ikke noe mer om den saken. ikke så mye som en undskyldning. vi var i seng kl. 0330 etter 3 timers krangling fordi resepsjonisten ikke kunne engelsk. noe man bør kunne hvis man er nattevakt på et hotell, spør du meg.

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Øystein R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vistaflor B, Director General på Vistaflor Bungalows, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2018

Kjære Oystein,

Vi setter pris på at du kommer ut på TripAdvisor å varsle oss om dine bekymringer relatert til ditt siste opphold på vår bungalower Vistaflor og beklager hvis du opplevd noen inkonsekvens i vår tjeneste.

Vi virkelig prøvde å kontakte deg personlig kalte deg flere ganger og etterlot deg et notat.

Vår stabs service og godhet er en av våre viktigste styrker, og vi er ganske skuffet over at du følte at vi underperformet i dette området i resepsjonen; likevel vil vi ikke unnlate å dele dine kommentarer med våre Head of Department for informasjon og videre revisjon.

Nok en gang vi dypt appologise for inconveniencies forårsaket av våre ansatte, og vi håper virkelig å opprettholde din tillit og din troskap gir oss en sjanse til å gjenvinne din tillit.

med vennlig hilsen

Fausto Sacco
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser