Ett unikt sted som er morsomt for både voksne og barn. Fin Sahara - sand så langt øye kan se, mellom havet og bykjernen. Fint for en gåtur på morgen eller kveld rett før solnedgang, som også er veldig fin å se herfra.
Nakne folk som står å viser seg frem på neste alle sandtopper . Også utenfor de anviste nudistplasser.
Fasinerende sanddyner midt i et ellers goldt område. Anbefaler å gå 5-6 minutter ut av gangveien og opp på toppen av en sanddyner. Det føles som å stå i ørkenen, bortsett fra at man ser sjøen. Det er fotdusjer enden av stranden.
Tips: Dropp joggeskoene!
Nydeli også ved soloppgang, lett gang avstand fra det meste og det beste av alt det koster ikke en eneste euro☺
Flott liten ørken med utrolig utsikt og deilig sand å gå i. Spesiell opplevelse å gå på Maspalomas dynene .Vært her en gang før med og kommer nok tilbake. Anbefaler å ta turen hit hvis du er i området.
Vi var bare en liten tur for å se på sanddynene. Ungene syntes det var kjempe gøy. Vi fikk tatt masse bilder. Var der rett før det ble mørkt.