Lena-kristin
Sjøvegan, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 16. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Dunashotels, Director de Relaciones PúblicasMaspalomas Resort by Dunas, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. jan. 2019
Dear Valued Guest,

Your brief feedback of a recent stay with us is much appreciated, thank you for sharing your experience.

We are thrilled that you consider our Resort ideal to spend in couple or family. Lovely to read that you would repeat the experience, we looking forward to your next stay with us.

Kind regards

1 199
1 199
2025 av 2 743 anmeldelser
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Hotellet svarte ikke til forventningene. Dårlig WiFi, det falt stadig ut. Veldig lave toaletter. Varm maten var nesten alltid kald. Ellers lite å foreta seg på området.
Men veldig bra rengjøring i leiligheten.
Hotellet passer best for barnefamilier.
Ellers veldig kalde morgener og kvelder.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, CmbHaugesund
Dunashotels, Director de Relaciones Públicas på Maspalomas Resort by Dunas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Dear Valued Guest,

Thank you very much for visiting us recently at Maspalomas Resort by Dunas marking us the way to follow with your comments.

We have taken note of all your observations and we will take them in consideration in order to improve our services and be able to meet your expectations.

Yours faithfully,

Roma
Guest Experience

Anmeldt 22. desember 2018

Meget bra bungalow område. Den beste senga vi har hatt på ferie. Godt utstyrt kjøkken. Fikk hotell følelse når vi kom! Rengjøring 7 dager i uken. Velstelte hekker i full blomst og idylliske, helle lagte stier som leder deg dit du skal. Helt supre basseng som ble tatt prøver av hver dag. Aktiviteter for store og små hver dag.Kommer garantert tilbake😍

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Jet18122673141
Dunashotels, Director de Relaciones Públicas på Maspalomas Resort by Dunas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2018

Dear guest,

thank you for choosing our Maspalomas Resort by Dunas for your last visit. We also want to thank you for taking the time to write a review and send us your valuable opinion, which motivates us to improve our services day by day.
We hope you had a nice trip back home and that we see you soon in Maspalomas Resort by Dunas.

Kind regards,

Victoria
Guest Experience

Anmeldt 24. august 2018

Dette stedet fristet til gjentagelse. Utrulig service og vedlikehold. Fantastisk god mat. Absolutt verd pengene. Beliggenhet og fasaliteter er meget bra. Selv om stedet er noen år bærer det preg av godt vedlikehold .

Dato for oppholdet: august 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Robert S
Dunashotels, Director de Relaciones Públicas på Maspalomas Resort by Dunas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2018

Dear guest

Thank you for choosing to spend your vacation in our Maspalomas Resort by Dunas****.

We are happy to hear that you fully enjoyed your stay and that we could meet your expectations, especially the service provided by our staff and our restaurant.

We look forward to welcoming you back soon.

Kind regards

Nina

Anmeldt 18. april 2018 via mobile enheter

Vi reiste hit med en på 2 år og en på 6 måneder. Rommet vi bodde på hadde terrasse og var vendt ned mot bassengområdet. Hotellet har 5 bassenger og alle med barnebasseng. Maten er ikke noe å klage på, noe til alle. Beliggenheten er ca 20 minutters gange fra stranden og byen.
Absolutt et godt hotell

Dato for oppholdet: april 2018
Takk, simonk462
Dunashotels, Director de Relaciones con Clientes på Maspalomas Resort by Dunas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2018

Dear Guest,
Thank you for taking the time to write a comment and complimenting our Dunas Maspalomas Resort ****. We love reading that you liked the pools, the food and your room, and that thanks to the bus you enjoyed the beach with your little ones.
We hope you had a great journey back home and that we will have the opportunity to welcome you again.
Sincerely,
Gina Oszvalcsek,

Anmeldt 2. mars 2018 via mobile enheter

Rater til enten 3/5 eller 5/5.

Reiste med en på 15 og en på 18 inkl to venninner på 16 og 18.

Som vanlig er alt flislagt. Kjøleskap, to kokeplater, micro, brødrister, badekar på badet. Rent, velholdt og stab innom ofte.

Vi hadde litt regn vår uke, så da ble noe begrensede tørkemuligheter mer åpenbart. Eller vil nok kort tid utenfor til vanlig holde.

Restaurant med buffet, en poolbar med litt enkel servering, og på kvelden først lek og musikk for de yngre før quiz og slikt for de voksne under restauranten i hovedbaren.

Maten, buffet med (nesten) alt. Har du ingen med sære vaner som også er er noget vanskelig i kosten, så er tilbudet en klar 5/5. Frukt, frokostblanding, brødmat, pålegg, drikke, kjøtt, fisk. Det eneste jeg ikke la merke til var evt vegan tilbud.

Men her trekker jeg da 1 siden en av mine er en slik vanskelig en når det kommer til middag. Å betale 18€ for buffet for meg og de som spiste var verd hver cent. For en som bare tar pommes frites....ikke fullt så mye.

Det andre jeg trekker 1 for er avstander til butikker, restauranter og shopping.

Oppsummering:

Liker du god mat, ha det litt rolig og gå eller ta taxi/buss/leiebil rundt...en klar 5/5.

Har du noen litt vanskelig i kosten og som liker litt mer liv 3/5.

Dato for oppholdet: mars 2018
1  Takk, borgek2019
Dunashotels, Director de Relaciones con Clientes på Maspalomas Resort by Dunas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2018

Dear Guest,

We would like to thank you for your detailed review about our Hotel Dunas Maspalomas Resort ****. We are satisfied that you enjoy most of the services and our complex in general. We consider your remarks about the vegan food but we appreciate the fact that you liked the buffet.

We would be delighted to receive you again.

Sincerely,

Gina Oszvalcsek,