NarvN
1 781
3 342
1 781
Anmeldt 25. august 2022 via mobile enheter

Hotellet holder en lav standar. Bestille et Swim up suties. Rommet er gammel og holder dårlig stand. Lukter kloakk.
Internett fungere ikke, ringteflere ganger klaget. Men det skjer ingen ting. De gidder ikke å ta tlf når man ringer fra rommet.
Mat er ikke merket for de som har allergener.
Man forventer mere når man betaler over 400 euro natten

Anbefaler riu palace oasis. Skal aldri bo på dette hotellet mere. Er natt og dag i service og standar.

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, Thomas K
Anmeldt 16. juli 2020

Dette er det beste all-inclusive hotellet jeg har vært på! Nydelig mat, til alle måltider, og supre drinker! Minibaren ble hele tiden fylt opp, med øl, vann og brus. Flott rom! Alle som jobbet der var meget hyggelige og effektive. De beste solsengene ble tatt fra tidlig morgen, men det var ikke noe problem å finne et par solsenger, selv utpå dagen, det er et veldig stort område. Hvis du er der om vinteren, så er bassenget nærmest hotellet oppvarmet. Den delen som er mot havet, er ikke så varmt. Dette fant vi ut etter flere dager! Nydelig snack mat ved bassenget på dagen, man kan spise litt for mye på dette hotellet. Men de har et fint treningssenter også. Det eneste som mangler her er strand i nærheten. Stranden som er et par hundre meter fra hotellet var ikke bra. Men det har jo ikke noe med hotellet å gjøre :) Dette hotellet kan anbefales på det varmeste, og jeg håper jeg får sjansen til å komme tilbake!

Dato for oppholdet: februar 2020
2  Takk, Benteceline
Anmeldt 17. desember 2019 via mobile enheter

En uke i desember, nesten fult på hotellet, men opplevde ikke at det var kø eller veldig trangt. Fikk alltid bestilt bord til ønsket restaurant og tidspunkt dagen før, null stress.
Vekslet mellom alle spisestedene, OK kvalitet og valgmuligheter, og alltid noe som var veldig bra. Holdt oss mest til øl og prosecco som drikke til maten, er litt kresne på vin.
Hadde sendt ønske om rolig rom, i øverste etage og ekstra overmadrass, fikk ikke bekreftelse på mail, men et smil og beskjed om at det var fikset når vi sjekket inn.
Det lille treningsrommet hadde få besøkende og fungerte greit. Fint at boule kulene og bordtennis utstyr lå framme, så kunne vi spille når vi ville.
«Svømmebassenget» på siden av hotellet var et bra område for oss, rolig, og greit å finne ledige senger, og selvbetjeningsbar med øl, vann, brus og kaffe.
Ingen wow faktor, men godt fornøyd og kommer kanskje tilbake om vi finner et bra tilbud.

Dato for oppholdet: desember 2019
3  Takk, ChristinaChristinaC
Anmeldt 23. oktober 2019 via mobile enheter

All inklusive er veldig behagelig. Man blir litt lei vinen som man kan tappe fra kraner overalt.
Hyggelig personale og bra renhold. Vi merket også sparekniven. En morgen satt vi å spiste frokost i skumringen uten lys fordi kelneren ikke hadde lov å ha på lyset mer enn 10 minutter. En del bråk fra unger som ikke greide å oppholde seg der de skulle. Burde hatt soner som skilte barnefamilier fra andre. Hotellet fremstår mer som et familie hotell.

Dato for oppholdet: oktober 2019
1  Takk, 290janv
Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Et hyggelig, all inklusive, hotell med innholdsrike buffeer og hyggelig personale. Flott strandpromenade. Hovedsakelig tyske turister, så all skilting er også på tysk og personalet snakker tysk til deg🙄

Dato for oppholdet: mai 2019
1  Takk, NorsknormannfraNorge