Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”

Mezzaluna Pizzeria Trattoria & Cafe
Vurdert som nr. 101 av 643 Restauranter i Maspalomas
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Bestilte forrett, hovedrett og dessert.
Alle rettene svarte til forventningene.
Trivelig atmosfære og god mat.
Gode råvarer og store posjoner.

Dato for besøk: november 2018
Takk, pusn84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cristina G, Director de Relaciones con Clientes på Mezzaluna Pizzeria Trattoria & Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018
Google-oversetting

Thanks for your comment. It is a real pleasure to know that our customers are so satisfied when they visit us.

We look forward to seeing you soon. Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (578)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 578 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

En restaurant med veldig hyggelig betjening og greie priser.
Maten er også god. Vi har spist både pizza, pasta og noen forretter.
Maten kommer raskt og er alltid bra.

De har også en «dagens 3 retters» til 10Euro. Mye for pengene , samt de er fleksible hvis du ønsker eksvis å bytte/justere noe på menyen.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, AndreSor77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cristina G, Director de Relaciones con Clientes på Mezzaluna Pizzeria Trattoria & Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018
Google-oversetting

Thanks for your comment, it is nice to know our customer enjoyed our service and food. Look forward to seeing you soon.
Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2018 via mobile enheter

En veldig god hverdagslunch eller tidlig middag. Rask service og grei meny. Pizza var utmerket og siden restaurant lå nært hotellet ble det flere besøk hit.

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, TheOddDiver
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kevin v, Guest Relations Manager på Mezzaluna Pizzeria Trattoria & Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2018
Google-oversetting

Hi,

Thank you for your lovely review and the excellent rating.

We're pleased to know we reached your expectations and that you've liked our restaurant so much, you've visited us several times. It's great to hear you enjoyed our tasty pizzas and we're looking forward to seeing you soon again.

Kind Regards,
Mezzaluna - Meloneras

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. desember 2017 via mobile enheter

Spiste pizza og pasta på restauranten. Det smakte godt som forventet. Men servitørene er lite imøtekommende. Må vente lenge hvis man vil bestille mer drikke. Måtte selv hente ølen i baren etter 20 minutter. Konklusjon kokken er flink, men servitørene burde finne seg en ny jobb.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Vaije
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cristina G, Director de Relaciones con Clientes på Mezzaluna Pizzeria Trattoria & Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2017
Google-oversetting

Thanks for your comment. We take notes about your contributions to improve our service, we hope you will find everything perfect for your next visit.

We look forward to seeing you soon.
Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2017 via mobile enheter

Nydelig mat ! Pastaen er hjemme lager å smaker helt fantastisk ! Reiste tilbake 4 ganger å spiste det samme :) pizzaen var saftig å Go å drinkene var perfekte!

Dato for besøk: august 2017
Takk, Rune M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cristina G, Director de Relaciones con Clientes på Mezzaluna Pizzeria Trattoria & Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2017
Google-oversetting

Thanks for your comment. It is great to know our work reachs the satisfaction of our customer, we do our best for that. Look forward to see you on your next visit to Gran Canaria.

Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mezzaluna Pizzeria Trattoria & Cafe, så også på

 
Maspalomas, Gran Canaria
San Agustin, Maspalomas
 

Har du vært i Mezzaluna Pizzeria Trattoria & Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.