Vi var her og spiste julemiddag på selveste julaften 2018. Det var en elending opplevelse. Vi var der tidlig på kvelden. Restauranten var ca. 20% full, og allerede fløy servitørene rundt som hodeløse høner, og hadde tilsynelatende ingen kontroll.
Vi var 4 voksne og 4 ungdommer i alderen 13 til 17. Da vi booket fikk vi inntrykk av at det kostet 80 Euro for voksne, og 35 Euro for barn. Alle spiste juletallerken (ribbe, potet, surkål, etc.). At de to av oss voksne som drakk et par glass øl til maten måtte betale ca. 800 kroner pr. person kan jeg tilgi dem, men de forlangte altså samme prisen for hver av oss. Også barna. Altså blir regnestykket slik: 8x juletallerkener, 6 brus, 4 pils, og èn aquavit = 6400 kroner !!!
Da bør i det minste svoren på ribba være sprø, ikke sant? Det var den ikke. Og surkålen var krydret i hjel med spisskum i stedet for karve!
Jeg vil på det sterkeste fraråde alle å sette sine bein innenfor denne restauranten, som for meg fremstår som en av de absolutt dårligste på hele øya. Elendig kjøkken, elending og amatørmessig service og servering, og hinsides all fornuft når det gjelder prisen. LIGG UNNA!