Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 27. januar 2016

Ligger greit til ca 15-20 min gange til Meloneras/Maspalomas. Gratis shuttelbuss ned til stranden hver dag frem til kl 16.
Vi hadde leiebil og det var mange gratis parkeringsplasser på utsiden.

Greit oppvarmet basseng som hadde dybde fra 30cm til ca 2m. Lite babybasseng ved siden av. Møkkete solsenger. Noen av dem i ustand.

Dårlig frokost. Regner med engelskmenn liker denne, da her får du bløtt bacon og egg som nesten ikke er stekt. Lunsj er ok. mIddag er ok, mem ikke regn med topp score. Etter noen dager vil du nok ut av hotellet og prøve noe annet. Desserten var tragisk dårlig.
Restauranten trenger oppussing. Lite koselig restaurant som også blir varm da vinduene ikke kan åpnes.

Rommene er helt ok. Merker endel støy fra barområdet. Vinduer som er utette. Våkner av renholdere ute kl 6 om morgenen. Internett koster 10 euro for 3 dager. Noe ustabil internett, men rask når den fungerer.

Godt renhold på rommene, heller ingen innsekter å se:-)

• Reisetype: Reiste med familie
    • Renslighet
Takk, Kenneth38
Anmeldt 25. januar 2016

Hadde ikke store forventninger, men hadde som minstekrav at rommet skulle være rent - noe det ikke var. Skittent bad hvor fugene mellom flisene, vannkrana, glassene etc. ikke var vasket - selv etter innlagt klage.

Ble store utgifter på å kjøpe mat & drikke "ute" da Oasis Club kun serverer mat som ikke er spisbar.

• Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
Takk, No N
Anmeldt 14. januar 2016

Det står skrevet vasking hver dag , det ble utført kun annen hver dag . Det som ble gjort med tilbakemelding om innvasjon av kakelakker var at du fikk utlevert en giftspray. Det ble talt opp til 14 katter totalt, 4 av de holdt til der jeg bodde. Ferien bestod av å spraye for å ta livet av digre kakkelakker når jeg kom hjem om kvelden, og snike seg ut av døren for at ikke kattene skulle smette inn. Kattene gjorde og fra seg i bedet rett uten døren.En stor container overfylt av boss møtte deg like utenfor inngangsdøren, den ble tømt dagen før jeg reiste. Jeg så kun en gang på den uken jeg var der at det ble spylt og gjort rent langs gangveier. Bassenget og interiøret i leiligheten var fint det er det eneste positive. Når jeg kom hjem fikk jeg magevirus og har lagt en uke. Beklager.

Romtips: Mange hadde en og annen kakelakk, men vi var 4 leiligheter som hadde mange. Velg rom ved bassenget, de var vist fri for kakelakker.
  • Reisetype: Reiste alene
    • Rom
Takk, Mette M M
Anmeldt 21. mai 2014

Hotellet var helt greit, men ikke noe mer enn det. Vi hadde kakkerlakk på rommet to ganger og en del småkryp på gulvet nede i stue og kjøkken delen. Ingen dyr på soverommet.
Helt frem til nest siste dagen var alt bra, men da ble ipad`n min stålet. På grunn av hvordan dette foregikk vet vi med sikkerhet at det var en av vaskedamene som gjorde det, og muligens med respsjonisten på sitt lag. Vi anmeldte det, men måtte dra dagen etter så fikk ikke gjort så mye med det. Kommer aldri til å dra tilbake dit!
Maten var heller ikke noe god, men som andre skriver - det er billig hotell, og man ble mett.
Vil IKKE anbefale noen å dra dit da ting blir stjålt fra låst rom.

Dato for oppholdet: mars 2014
1  Takk, Randi H
Anmeldt 24. juni 2013

Reiste hit i mai 13. 2 voksne og ett barn. Rommene var greie nok, rengjøringen var bra. Bassenget ble renset, tatt vannprøver og flisene rundt ble spylt hver morgen. Uteområde er prydet med masse flotte blomster og trær. Maten var helt grei nok. Kanskje ikke det største utvalget, men hotellet hadde kun en restaurant så man kan ikke forvente utallige retter å velge mellom på et såpass lite hotell. Men maten de serverte var av bra kvalitet og salat buffeen var utmerket. De som elsker dessert blir nok kanskje litt skuffet. Uansett.. jeg er glad bare jeg kommer til dekket bord. Hotellets ansatte var vennlige og ga god service. Selv om de sjelden fikk tips siden dette er all inklusive. Noen nevner her muggen lukt i skap. Stemmer nok det. Soverommet lå vegg i vegg med badet, så der hadde det nok vært en vannlekkasje. Sengene var kanskje ikke svane de luxe, men det er det heller ikke på de dyrere hotellene i Spania. Hotellet ligger litt for seg selv i Maspalomas, men bussen går i alle retninger rett utenfor døra og det står masse taxi rett utenfor. Til Playa Inglès koster taxi 4 euro. Men for de som virkelig klager på stede.. Har jeg en anbefaling: . Det er et lowcosthotel.... Ikke Maspalomas Princess.. Gå over gaten til nevnte hotell... betal mellomlegget der og bo som en "greve". For min del reiser jeg gjerne tilbake hit. Jeg sitter igjen med en god ferieopplevelse. Palmer, sol, strand, basseng og god mat. Det er jo derfor vi reiser sydover eller????? :-)

Dato for oppholdet: mai 2013
  • Reisetype: Reiste med familie