Reiste hit i mai 13. 2 voksne og ett barn. Rommene var greie nok, rengjøringen var bra. Bassenget ble renset, tatt vannprøver og flisene rundt ble spylt hver morgen. Uteområde er prydet med masse flotte blomster og trær. Maten var helt grei nok. Kanskje ikke det største utvalget, men hotellet hadde kun en restaurant så man kan ikke forvente utallige retter å velge mellom på et såpass lite hotell. Men maten de serverte var av bra kvalitet og salat buffeen var utmerket. De som elsker dessert blir nok kanskje litt skuffet. Uansett.. jeg er glad bare jeg kommer til dekket bord. Hotellets ansatte var vennlige og ga god service. Selv om de sjelden fikk tips siden dette er all inklusive. Noen nevner her muggen lukt i skap. Stemmer nok det. Soverommet lå vegg i vegg med badet, så der hadde det nok vært en vannlekkasje. Sengene var kanskje ikke svane de luxe, men det er det heller ikke på de dyrere hotellene i Spania. Hotellet ligger litt for seg selv i Maspalomas, men bussen går i alle retninger rett utenfor døra og det står masse taxi rett utenfor. Til Playa Inglès koster taxi 4 euro. Men for de som virkelig klager på stede.. Har jeg en anbefaling: . Det er et lowcosthotel.... Ikke Maspalomas Princess.. Gå over gaten til nevnte hotell... betal mellomlegget der og bo som en "greve". For min del reiser jeg gjerne tilbake hit. Jeg sitter igjen med en god ferieopplevelse. Palmer, sol, strand, basseng og god mat. Det er jo derfor vi reiser sydover eller????? :-)