Fint vær, lite kø, grei mat, men veldig kaldt i bassengene. Måtte ut endel ganger før første svømmetak kunne tas. (Voksen)
Rene toalett og fint opplegg i parken. Vi glemte dessverre av klokken så vi gikk glipp av selshowet, men barna koste seg :)
Dette var en stor skuffelse. Alle bassengene var kalde. Også barnebassenget. Oppbevaringsskap kostet 7 euro hver gang du skulle hente noe. Da måtte ny kode kjøpes.Maten var dyr da du må velge full meny. 19 euro med stor brus i plastbeger uten lokk servert av en sur servitør. Huff. Styr unna! Her er alt lagt opp til å gi minst mulig for mest mulig cash!!!
Ut ifra anmeldelser, var vi litt skeptiske til å dra hit. Jeg kjente meg ikke helt igjen i beskrivelsene, men regner med opplevelsen kanskje er ulik om man er her i januar eller i høysesong.
Selv om anlegget er noe slitt, føltes skliene trygge. Parken var rein og fin. Det var ingen kø på noen av aktivitetene, noe som selvsagt er det viktigste for barna. Det er en fordel om barna er over 120 cm, iom at de da kan ta skliene aleine.
Vaktene var hjelpsomme, og snakket greit engelsk.
Prisen trekker ned litt, men det visste vi om på forhånd. Vi kjøpte ikke annen mat enn is.
Vi hadde ikke lest anmeldelser før vi hadde fortalt barna at vi skulle dit, så ble veldig skeptisk da vi gikk igjennom anmeldelser.
Men vi hadde en positiv opplevelse. Ungene 12,14,16 likte seg veldig godt. Man kan ma med mat selv- noe man kansje burde- er dyrt der. Å man må betale for solstolene. Men vi brukte toalettet lengre opp i parken, det var rent. Det var kansje ikke alt for mange folk denne dagen, opplevde i alle fall ikke lange køer. (27des) Anbefales ifra vår side. Fiskespa var artig 😅
Men de legger på pris nå i juletider, så var kostbart.
Hele dagen besto av kø. Times vis i kø før hver sklie. Toalettene var grusomme, ingen renhold. Sliten park som trenger oppgradering
Dyr opplevelse. Droppet fasttrack siden det hadde blitt 1000 kr dyrere for hele familien (på 4). Men i retrospekt hadde vi lett betalt disse pengene da vi sto hele dagen i kø. 5 timer i kø for 20 min glede. Gode, kjekke sklier. Litt ironisk at dette var dagen vi badet minst av alle dager på øyen. Men ikke verdt det om du ikke har fasttrack. Maten var dårlig, betalte 60 euro for 2 tynne pizza +hotdog og barnekylling.