Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fin opplevelse for store og små

Stor og fin dyrehage som ligger en grisgrendt kjøretur fra Maspalomas. Moderne anlegg og godt... les mer

Anmeldt 19. januar 2022
Weeg101
,
Norge
via mobile enheter
Rent og ryddig, men vi har sett det før.

Langt inne i en dal ligger denne parken. Et brunt og karrig landskap blir plutselig grønt. Parke er... les mer

Anmeldt 13. mars 2020
janh112
,
Oslo, Norge
Les alle 7 687 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gran Canaria
fra USD 15,91
Mer informasjon
fra USD 12,62
Mer informasjon
fra USD 37,13
Mer informasjon
fra USD 63,65
Mer informasjon
Anmeldelser (7 687)
Filtrer anmeldelser
7 687 resultater
Vurdering fra reisende
4 283
2 412
668
177
147
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 283
2 412
668
177
147
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 7 687 anmeldelser
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Herlig dag med masse dyr og ikke minst ørner og andre store fugler i fri nytelse. Avslutta med papegøyeahow. Kult

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Sunora1814
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Likte parken godt både meg og mine barn. Eneste som trakk ned var blodprisen på mat og drikke i parken.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, annev503
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Bestilte turen via internett dagen før. Tok buss 70 fra Maspalomas til parken. Greit med folk, ingen trengsel.
Fikk med oss de 4 showene som var i parken, spesielt Ørn/Falk og delfinshowet var gode. Disse er nødvendig for at et besøk i parken skal være vellykket. Litt mye fugler som vises frem, kunne hatt litt mer variasjon. Kjekt også i akvariedelen av parken.
Vi hadde medbragt mat/drikke men noterte oss at prisene på drikke var i overkant.
Fornøyde tok vi bussen tilbake til feriesenteret.
Kan anbefales

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Gunleif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Har vært i mange bedre dyrehager.
Denne reklamerer for å ha mange forskjelige dyr, men det er mest fugler, krypdyr å plantehager. Delfin showet er helt ok..
fuglene var desvere plasert veldig mange i alt for små bur, noen fugler var alene i bare små netting bokser. De fleste burene var skittne, å jeg personlig syns det var litt trist. Liten park, høy pris, å ikke helt den standaren jeg håpet på.
Er du fugle entusiast eller vil veldig gjerne se delfiner, så for all del :)

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Nikita M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2018

En flott park å tilbringe dagen på.
Frodig og fin park med stor variasjon av dyr. Det så ut til at samtlige dyr hadde det bra og hadde representable bur.
Kjekke og lærerike show som er verdt å få med seg.
Litt dyr mat og drikke, men slik er det nå i slike parker. Gratis parkering og frodige stier inne i selve parken. Litt bratte bakker til tider.
Kan anbefale et besøk her både for store og små.

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, Kenneth_gm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser