“Middag for to”

The House Restaurant
Vurdert som nr. 216 av 657 Restauranter i Maspalomas
Kjøkken: Internasjonalt
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Fikk bord umiddelbart og betjeningen var hyggelig og raskt tilstede. Spiste entrecôte og grillet oksekjøtt, begge rettene var gode med mye godt tilbehør.
Den anbefalte vinen var veldig god, men litt for varm. Kommer gjerne tilbake

Takk, ErikWH58

Anmeldt 7. juni 2018

God mat og servise. Vi var spesielt godt fornøyd med fiskerettene de serverte.
Anbefaler stedet for en hyggelig middag.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Tore Ivar S
Anmeldt 28. november 2017

Dette stedet anbefales på det varmeste. Maten er god, porsjonene er store og servicen er god.
Dette stedet anbefales, men ikke kom lenge etter solnedgang om dere er flere enn 4. Meget godt besøkt.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Tore Ivar S
Anmeldt 7. oktober 2017 via mobile enheter

Spiste en veldig god kebab pizza her! Samboeren min som har matintoleranse fikk glutenfri spagetti og var veldig fornøyd med det! Betjeningen var muligens litt surrete og travle da vi ventet uvanlig lenge på en drink og de kom ikke tilbake med vekslepenger da vi hadde betalt.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Jet735445
Anmeldt 31. juli 2017 via mobile enheter

Eg bestillte ein biff med bearnesaus og poteter , biffen var heilt perfekt mør og sausen den var hjemme laget so den var kjeme god smak i, eg vill anbefale dette stede😊

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, Philip A

Reisende som så på The House Restaurant, så også på

Har du vært i The House Restaurant? Del dine erfaringer!