Veldig hyggelig betjening, god mat, mye topping på pizzaen og raskt servert til hele selskapet på 8.
18–22 av 1 626 anmeldelser
God pizza og atomsfære. Skjult perle mellom alle "turist resturantene". Pizza maspalomas anbefales! .
Vi er veldig glad i pizza og hadde derfor store forventninger til en 4,5 stjerners pizza resturant. Smaken var god, men det var veldig lite fyll på pizzaen. Prisen er bra og betjeningen var meget hyggelige. Lokasjonen er ikke helt optimal og ligger noen minutter unna havet og de finere resturantene. Dessverre ikke noe ekstraordinært med denne pizzaen, men den var helt ok.
Kjempe god pizza, og glade og hyggelige servitører! Definitivt av de beste pizzaene jeg har hatt. Absolutt å anbefale
Hyggelig betjening som var rask å ta i mot bestilling. Vi bestilte ulike typer pizza, og alle var fornøyd.