Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Popeye Village Malta på
fra USD 38,25
Mer informasjon
fra USD 72,38
Mer informasjon
fra USD 197,97
Mer informasjon
fra USD 121,44
Mer informasjon
Anmeldelser (6 586)
Filtrer anmeldelser
6 586 resultater
Vurdering fra reisende
2 653
2 096
1 104
419
314
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 653
2 096
1 104
419
314
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 6 586 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Slitent, lite,møkkete og absolutt no value for Money.
Virkelig ikke verdt pengene. Selv barna var misfornøyd.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, NOR_familyof4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Popeye1980, Assistant to the Events, HR & Customer Relations Manager på Popeye Village Malta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2018
Google-oversetting

Dear NOR_familyof4,

Thank you for taking the time to give us your feedback. We are very sorry to hear that we were not able to meet your expectations, here at Popeye Village we try our utmost in order for our guests to have a memorable and joyful experience, and we deeply regret not being able to do so for you.

As for the value for money, the package includes various facilities which one can make us of, this includes:
- Starting the day by meeting the full cast: Popeye, Olive oil, Captain Bluto and their friends and enjoy their numerous animation shows carried out continuously all along the village.
- Roaming around the whole village and appreciate the 33-year-old structure still in its original glory. - Visiting some of the houses on set (Popeye’s house, the school, the firehouse, the dentist shop and the bakery)
- Getting to know more about the movie and the building of the film- set in the very detailed 15-minute documentary showing continuously in the cinema.
- Making your way to Popeye’s comic museum – to see all the memorabilia that has been collected throughout the years.
- Being part of a cast and become movie stars for one day by staring in an actual movie. (From Plotting the scenes, to rehearsals, to costume-picking and the actual filming, you and your friends will have a blast and taste the life of your Hollywood idols)
- Experiencing the premiere of your very own movie at the cinema.
- Silver smith Demonstrations – seeing how traditional Maltese silver filigree is created. This authentic jewellery-making and a part of Maltese culture that has been handed down from one generation to the next. Purchasing of this work-of-art is available.
- Participating in a golfing tournament and try to take home the victory of a 9-hole mini golf session.
- 15 minutes boat ride around Anchor bay (Weather Permitting)

We apologize once again for not being able to meet your expectations and should you have any further queries please do not hesitate to contact us on info@popeyemalta.com.

Thanks and best regards,
Eliza Bonnici
Obo: Events, HR & Customer Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2018

Vi dro hit da vi plutselig så et busstopp i nærheten av der vi gikk tur. Kom frem og kjøpte billett. Vi ble overrasket over hvor fint og stilig det var der inne. Du fikk kart over den lille byen og de hadde show med forskjellige opptredner. Veldig kjekt å gå å kikke rundt på alle de skeve husene. Når vi var her var det delvis overskyet og mye vind så båtturen som var gratis i billetten ble ikke gjennomført. Vi fikk gratis punsj og kunne få gratis bilde. Det var restaurant som med god mat og minigolf og lekeplass. Hit bør en dra!

Dato for opplevelse: april 2018
1  Takk, 722ingvildb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2017 via mobile enheter

Gode solsenger, fin strand. Supert for snorkling! Lurt med badesko, da det er en del steiner i sanden. Spennende bygninger og flere show i løpet av dagen! Maten var litt dyr.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Helene_Sak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Popeye1980, Assistant to the Events, HR & Customer Relations Manager på Popeye Village Malta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2017
Google-oversetting

Dear Helene_Sak,

Thank you so much for taking the time to write this review but most of all for taking the time to visit Popeye Village. We are very glad to hear that you enjoyed your visit at the village. Here at Popeye we try to make sure that every guest leaves with memorable memories that they will cherish. Thanks again for the lovely words and we hope to see you in the future.

Thanks and best regards,
Eliza Bonnici
Obo: Events, HR & Customer Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2017

Dette var gøy. Et sted for folk i alle aldre.flinke "skuspillere",flotte hus;bademuligheter;mye show og underholdning som du ble dratt med på;var med på å lage egen "skippernfilm"-rågøy…Virkelig verdt et besøk!!!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, ahag395
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
stephenpop, Assistant to the Events, HR & Customer Relations Manager på Popeye Village Malta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2017
Google-oversetting

Dear ahag395,

Thank you so much for taking the time to write your review and for giving us such a great rating. We are very glad to hear that you enjoyed your day with us and we hope we were able to make your stay a memorable one. We thank you for your lovely words and we look forward to seeing you again in the future.

Thanks and best regards,
Eliza Bonnici
Obo: Events, HR & Customer Relations Manager


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2016

Vi dro dit med vår 5 år gamle datter, og må innrømme at jeg hadde forventet litt mer! Gratis båttur var avlyst pga dårlig vær selv om solen skinte fra skyfri himmel, og forklaringen vi fikk var at det hadde vært litt dårlig vær de siste dagene (!). Som kompensasjon fikk vi et gratis bilde av oss selv fra landsbyen...! Forøvrig fikk vi være med på skattejakt og være filmstjerner i vår egen Skipper'n-film. Sistnevnte ble en litt langdryg affære selv om resultatet var ganske fornøyelig (vi fikk selvfølgelig kjøpe en DVD av filmen vi hadde deltatt i). Vi voksne fikk ellers gratis punsj på inngangsbilletten, mens barna fikk ingenting...! Alt i alt er dette likevel verdt et besøk.

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, jorno2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PopeyeVillageMalta, Manager på Popeye Village Malta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2016
Google-oversetting

Dear jorno2016,

First of all we thank you for visiting Popeye Village. But sorry to read that your expectations were not reached let alone surpassed!

Please note that the boat trip is weather permitting and even though at many times it is scorching sunshine, after bad weather wind still prevails and sea currents are usually the strongest. It is the safety of our visitors that is a priority and we cannot oppose instructions from the local authorities.

Happy to read that you enjoyed our filming experience and that now you can be considered movie stars too :)

Thanks and many regards,

Joseph Borg

Events, HR & Customer Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser