Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Horribel oppførsel overfor kundene”
Anmeldelse av Venezia Pizzeria

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Venezia Pizzeria
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Aure
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. august 2021

Behandler kunder dårlig. Sjekk betalingsautomaten før dere betaler med kort. Dette har skjedd to ganger i løpet av kort tid, dvs. i løpet av samme dag på to forskjellige tidspunkter. Begge hendelsene skjedde med to av mine venninner når spiste der. Plutselig betaler du for to retter i stedet for én.

Dato for besøk: august 2021
Takk, samirasaidm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

47 av 7 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2021

Ufin betjening. Veiver bort folk fra kassa. Rakk ikke drikke opp brusen før de kom å tok den av bordet. Vært der to ganger, og begge gangene betalte vi for mer enn vi skulle. Anbefales IKKE.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Sigrid Langseth S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Sur og lite trivelig betjening. Kommer og tar av mat og drikke før du har rukket og spist opp maten. Spør ikke en gang. Ikke så mye som et smil eller takk. Virker stresset og bryter seg frem blant gjestene. Virker arrogant hvis du lurer på noe. Styr unna.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, atleo180
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021

Fikk hår i maten for tredje gang. Min datter ville ikke ha maten og nekter å spise hos dere igjen. Var pizza takeaway. Jeg har også opplevd at kyllingen deres har hatt en bismak.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, lillym536
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Venezia Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.