Lokal sjarmerende pizzarestaurant med low key vibe. Verdt turen innom dersom du uansett er i området.
1–5 av 15 anmeldelser
Svært fornøyd med sidersmaking hos Hardangergutane. Dei lagar fantastisk god sider i nydelige omgivelser i Hardangerfjorden.
Denne pizzaen må oppleves! Den hadde en særegen men veldig god smak, og hele opplevelsen ble hevet av det vakre naturlandskapet rundt restauranten. Kjekt med selvlaget eplemost også!
Kjempe god glutenfri pizza. Koselig sted med fin utsikt. Må beregne noe ventetid på pizza, men det var absolutt verdt det! Gode eplemost og cider.
Vi var her for cidersmaking og pizza. Det var en helt nydelig plass og hyggelige ansatte. Cidersmakingen var helt ok. Vi kunne heller bestilt 3 flasker til halve prisen, istedenfor å bare få 3 glass. Der var ikke et kurs, kun smaking. Men morsomt å være med på! Pizzaen var utrolig god. Vi bestilte takeaway og det var ikke før vi kom hjem at vi oppdaget at de hadde gitt oss feil topping på pizzaen, men det var det lite å gjøre med. Og god var den uansett :)