Jeg fikk en hevelse i Venstre fot og trengte ispose, helst gjerne en støttebandasje og etter mitt forsøk på å gå opp Glittertind. Da forventet jeg å få hjelp når jeg kom haltende inn i resepsjonen, men alt jeg får er at "resepsjonen er stengt og åpner om 1,5timer før den åpner" . Jeg hadde vondt og er sta så jeg spurte mannen om jeg kunne få en ispose eller noe iskaldt for foten og da fikk jeg et blankt "Nei", ingen tilpasning og han bare gikk.
Når jeg har sittet der i 3timer ble jeg kastet ut fordi jeg ikke kjøpte noe, det regnet og jeg hadde foten hevet. Alikavell ingen medlidenhet.
Det var også rart at i en nasjonalpark så er det ville blomster på bordet? Hvor fikk dere de fra? Tror virkelig ikke de har kjørt hele veien til utenfor nasjonalparken for å plukke blomster. Setter Glitterheim i et VELDIG dårlig bilde.
Etter min første og forhåpentligvis siste møte med Glitterheim betjeningen ble Jeg direkte FLAU av å være medlem i DNT!!! Når jeg betaler for at sånne folk skal gi turfolk service på hyttene.
Btw, de selger ikke vafler eller noe form for hva jeg kaller hytte mat. Hvem har ikke vafler, lefser, lapper osv?!?