Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (16)
Filtrer anmeldelser
16 resultater
Vurdering fra reisende
6
5
4
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
5
4
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 16 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Fint opphold her, for andre gang. Denne gangen var det noe spesielt, siden det var korona. Krav om å forhåndsbestille, og kun med full kost og losji. God mat til både middag og kveldsmat, nesten bare lokale råvarer. Enkle rom og enkle fellesbad. Ingen lys/lamper på rommene, så ha med lommelykt! Men utrolig koselig peisestue man kan være i på kvelden. Vi leide også sykler og sykkeltralle på vei inn og ut av nasjonalparken. Godt opplegg her.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, 721maritab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Jeg fikk en hevelse i Venstre fot og trengte ispose, helst gjerne en støttebandasje og etter mitt forsøk på å gå opp Glittertind. Da forventet jeg å få hjelp når jeg kom haltende inn i resepsjonen, men alt jeg får er at "resepsjonen er stengt og åpner om 1,5timer før den åpner" . Jeg hadde vondt og er sta så jeg spurte mannen om jeg kunne få en ispose eller noe iskaldt for foten og da fikk jeg et blankt "Nei", ingen tilpasning og han bare gikk.

Når jeg har sittet der i 3timer ble jeg kastet ut fordi jeg ikke kjøpte noe, det regnet og jeg hadde foten hevet. Alikavell ingen medlidenhet.

Det var også rart at i en nasjonalpark så er det ville blomster på bordet? Hvor fikk dere de fra? Tror virkelig ikke de har kjørt hele veien til utenfor nasjonalparken for å plukke blomster. Setter Glitterheim i et VELDIG dårlig bilde.

Etter min første og forhåpentligvis siste møte med Glitterheim betjeningen ble Jeg direkte FLAU av å være medlem i DNT!!! Når jeg betaler for at sånne folk skal gi turfolk service på hyttene.

Btw, de selger ikke vafler eller noe form for hva jeg kaller hytte mat. Hvem har ikke vafler, lefser, lapper osv?!?

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 572ina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

På forhånd booket plass til 4 pluss hund. Null problem.
Kom fra Gjendebu samme dag. Meget slitne.
Rommet vi fikk svarte til forventningene, dusjen ledig. Grei standard.
Nydelig middag.
Forretten var spinatsuppe med tilbehør. Ble servert så mye vi ville ha.
Deretter oppdelt kylling med tilbehør. Ble også servert flere ganger. Desserten var yoghurt fromasj. Spis så mye du vil. Og ikke minst kaffe til.
Alt i alt så overgikk besøket forventningene.
Turen videre gikk videre til Spiterstulen over Glittertind

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Trojoey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Kom til glitterheim på fredag. Sykklet fra parkeringen i nydelig vær. Ankom glitterheim etter en liten time. Rask og grei innsjekking. Rene og helt greie rom. Helt nydelig frokoster og middager helt i toppklasse.
Lørdag ble det topptur til glittretind med skyfri himmel. Helt magisk. Vi hadde en aldeles topp helg. Kommer gjerne igjen.
Å det beste av alt, vi vært helt uten nett.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Storo72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Vi var 4 venner som kjøpte "full pakke" en helg. Det innebar frokost, niste, middag og 4-mannsrom. Turen gikk til Glittertind! Anbefaler Glitterheim til alle som vil bo komfortabelt langt til fjells. Passer fint for en helg, men vi kunne godt tenke oss lenger! Peisestuen er veldig koselig, spisesalen likeså. De ansatte er både hyggelige og profesjonelle. Rommet vi fikk var stort med mange knagger, praktisk når man kommer hjem fra tur. Maten på Glitterheim er virkelig noe å skryte av! Vi var strålende fornøyd. Frokosten var nydelig, surdeigsbrød med perfekte kokte egg var midt i blinken. Middagene vi spiste var sjeldent smakfulle og spesielle. Lokal mat som det virkelig var kvalitet over. Ellers er dusjene og tørkerom på hytta fine! De har også rompeakebrett man kan låne for å ake ned fra Glittertind =D gøy! Alt i alt en stor tommel opp!

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 494mortenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser