Arne E
46.5 km fra Jotunheimen Fjellstue
51.3 km fra Jotunheimen Fjellstue
65.0 km fra Jotunheimen Fjellstue
63.0 km fra Jotunheimen Fjellstue
Fjord just a two minute walk
62.3 km fra Jotunheimen Fjellstue
16.1 km fra Jotunheimen Fjellstue
43.7 km fra Jotunheimen Fjellstue
68.4 km fra Jotunheimen Fjellstue
0.0 km fra Jotunheimen Fjellstue
Se flere hoteller i Jotunheimen
Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Vi bodde her i forbindelse med tur til Galdøpiggen. Koselig fjellstue, kjempegod mat. Veldig hyggelige betjening.Anbefales som utgangspunkt for andre turer i Jotunheimen. Ville bodd her igjen om vi skal tilbake .

Takk, 695birgitteh
Anmeldt 22. august 2019 via mobile enheter

Kjørte oss ein tur mot vestlandet frå lom og stakk innom Jotunheimen fjellstue for å kose oss med is og kaffe. Der traff oss triveleg vertskap i nyoppussa reint og fint lokale og hadde ei koseleg kaffestund i solskinnetpå balkongen. Takk

2  Takk, annekarim2018
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Dette er tredje gangen vi har gleden av å spise 3-retters middag på Jotunheimen Fjellstue, og nok en gang er vi imponert ut i fingerspissene. Nydelig mat med masse smak, måltider som representerer Norge og naturen rundt oss. Vertskapet er meget hyggelig, og oppfordringen om å prate med hverandre og de andre gjestene og legge bort mobilen blir fulgt. Her er stemningen god og samtalen høy i den lille intime restauranten - med Norges flotteste utsikt..? Husk å melde deg på middagen innen kl 12 samme dag! Anbefales - vel verdt pengene!

Takk, Margareth C
Anmeldt 29. juli 2019

Gourmet mat på fjellet!! Bodde der flere dager og såg frem til hver kveld med nydelig treretters middag med anbefalt vin til, en opplevelse i seg selv. Rent men litt slitt bygning. Vennlig og hjelpsomt personale. Kan absolutt anbefales👍

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, LindaD4041
Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

Middagen er verdt turen. Kan garantere at dere ikke får bedre mat noen andre steder i Jotunheimen. Kokketeamet er entusiaster og tryller frem de flotteste retter. Dette er kokkekunst på høyt nivå. Godt utgangspunkt for turer til Loftet, Leirdalen, Smørstabbsbreen med alle 2000meter toppene. Hyggelig og hjelpsom betjening. Litt slitte rom og hus, men rent. Har vært her fem år på rad i starten av mai og kommer garantert igjen.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, perole2014