Terje V
Biking in Radisson Bike Park
69.9 km fra Femundtunet
27.8 km fra Femundtunet
76.3 km fra Femundtunet
Nydelig liten idyll, noe bortgjemt i den «innerste dalen» i Trysil. Nærmere bestemt det gamle skolehuset i Skåret, Ljørdalen. Fantastisk personell, nydelig mat og nydelige rom for overnatting ❤️.  To netter for oss sommeren 2020 ga mersmak. Vi kommer tilbake 😊.  #trysil #villafregn #skåret #skaaret #ljørdalen #ljordalen #restaurant #hotel #hotell #overnatting
55.4 km fra Femundtunet
Sporthotellet Idre Sporthotell Gruppen
68.0 km fra Femundtunet
Se flere hoteller i Drevsjø
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Dette har vært en flott opplevelse! Flott leilighet, ren og stilig gulv, særlig på badet. Rikholdig og smakfull frokost. Festmiddagen var i særklasse med lokale råvarer smakfullt tilberedt. Måltidet var en glede for øyne, nese og gane. Hit drar jeg gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, HCMy
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Greie rom. Rent og pent. Veldig gode senger. Fantastisk reinsdyrfilet i restauranten 👍🏻👍🏻👍🏻 Nydelige omgivelser. Tok bussen fra Elverum med sykler. Sykler sørover om Osdalen til Rena. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, annesD7778LH
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Flott sted å sette vogna når vi fartet rundt i Femundsmarka. Det var greie fasiliteter, god mat i restauranten. Blåste litt der, men var mye små rolige vann rundt å fiske i. Fantastiske strender på plassen

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, 630kittyt
Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Leide leilighet. Perfekt designet for fisketur med tre gode venner. Leiligheten var forsåvidt ok, men litt manglende vedlikehold dro karakteren ned, og 3 500 for to netter inkl vask og sengetøy er nok. Testet ikke restauranten. Femunden og Engerdal er av det fineste vi har i Norge.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Tormod61
Anmeldt 23. februar 2018 via mobile enheter

Var her 4 dager i sommer og leide hytte. Kjempe fornøyd med plassen, hyggelige eiere, og et idyllisk sted. Masse muligheter for turopplevelser. Hadde tenkt til å leie båt på campingplassen, men det var ganske dyrt. Kommer gjerne tilbake😊

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, elisabethp577