Vibeke L
    Biking in Radisson Bike Park
    69.9 km fra Femundtunet
    27.8 km fra Femundtunet
    76.3 km fra Femundtunet
    Nydelig liten idyll, noe bortgjemt i den «innerste dalen» i Trysil. Nærmere bestemt det gamle skolehuset i Skåret, Ljørdalen. Fantastisk personell, nydelig mat og nydelige rom for overnatting ❤️.  To netter for oss sommeren 2020 ga mersmak. Vi kommer tilbake 😊.  #trysil #villafregn #skåret #skaaret #ljørdalen #ljordalen #restaurant #hotel #hotell #overnatting
    55.4 km fra Femundtunet
    Spa
    The main building at Fjällnäs, Näset
    76.4 km fra Femundtunet
    Se flere hoteller i Drevsjø
    Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Stoppet kun for å spise - fikk servert fantastisk elgstek, perfekt tilberedt og flott presentert med deilig tilbehør.
    De legger virkelig sjelen sin i å servere hjemmelaget tradisjonsrik mat, med et litt moderne tilsnitt.
    Verdt et stopp i seg selv👍
    Vakkert beliggende ved bredden av Femunden.

Takk, TerjeV61
    Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Dette har vært en flott opplevelse! Flott leilighet, ren og stilig gulv, særlig på badet. Rikholdig og smakfull frokost. Festmiddagen var i særklasse med lokale råvarer smakfullt tilberedt. Måltidet var en glede for øyne, nese og gane. Hit drar jeg gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: august 2018
    Takk, HCMy
    Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Greie rom. Rent og pent. Veldig gode senger. Fantastisk reinsdyrfilet i restauranten 👍🏻👍🏻👍🏻 Nydelige omgivelser. Tok bussen fra Elverum med sykler. Sykler sørover om Osdalen til Rena. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: august 2018
    Takk, annesD7778LH
    Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Flott sted å sette vogna når vi fartet rundt i Femundsmarka. Det var greie fasiliteter, god mat i restauranten. Blåste litt der, men var mye små rolige vann rundt å fiske i. Fantastiske strender på plassen

Dato for oppholdet: juli 2018
    Takk, 630kittyt
    Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Leide leilighet. Perfekt designet for fisketur med tre gode venner. Leiligheten var forsåvidt ok, men litt manglende vedlikehold dro karakteren ned, og 3 500 for to netter inkl vask og sengetøy er nok. Testet ikke restauranten. Femunden og Engerdal er av det fineste vi har i Norge.

Dato for oppholdet: juni 2018
    Takk, Tormod61