Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (56)
Filtrer anmeldelser
56 resultater
Vurdering fra reisende
26
22
6
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
26
22
6
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 56 anmeldelser
Anmeldt 27. februar 2020 via mobile enheter

Reiste med 2 gutter 8 og 9 år. Vi hadde fine dager i Røldal. Fine hytter på en rolig og kjekk campingplass. Hytta hadde alt vi trengte og det var enkelt å få tørket tøy. Kjekk betjening.
Kort vei til skitrekk, skiløyper og akebakke.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Brita F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Fin, liten og koselig camping. Ikke store lekeapparater, men barna koset seg allikevel. Ok servicehus som gjør nytten sin! Veldig koselig og fint TV rom å slappe av på! Perfekt for 1-2 netter for en stopp, og ligger rett ved vannet. Prøvde fiskelykken uten hell

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, torea710
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

Vi overnattet i telt i et døgn. Kostet 160,- kroner for bil og telt. Plenty med plasser og man kunne sette opp telt der det var ledig plass. Kort gåavstand til butikk og kro. Fasilitetene var rene og ble rengjort gjevnlig. Fornøyde med oppholdet. Muligheter for strøm mot ekstra avgift om man ønsker det. Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, chrisgianm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2017

Me har vintercampa i Røldal i over 10 år. Campingen er rein og velholdt og Røldal er ein snøsikker plass som gjev mykje vinterglede der skituren startar rett utanfor vogndøra.
Sjølve campingen er passeleg stor og det er aldri kø i sanitæranlegget.
Campinglivet er sosialt, og ein fin stad å samle vener, gamle og unge, er tv-stova.
Campingen er perfekt som utgongspunkt for turar både haust og vinter. Kort veg over til Haukeli, Vågslid og Hovden om ein kjører litt austover. Elles er sjølvsagt Håradalen, Seljestad og Odda naturlege stader å besøke vestover.
Har dåke ikkje prøvd vintercamping før anbefaler eg å ta kontakt med Røldal Hyttegrend & Camping!

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, LEV901572
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2016 via mobile enheter

Enda en gang er vi på besøk på campingen. Koselig camping og gode hytter. Hyggelig fellesareal.

Vi hadde en praktisk hytte med to rom og to køyesenger. Sofa tv og spiseplass. Alt du trenger på kjøkkenet og bad. Anbefales.

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 338clausr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser