Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og nydelig utsikt over Røldal”
Anmeldelse av Røldalsterrassen

Røldalsterrassen
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Roldal
Prisklasse: USD 10 - USD 49
Kjøkken: Bespisning
God for: Lokalt kjøkken
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Vi storkoste oss på denne restauranten. For en uventet og positiv opplevelse det var! Her serveres det skikkelig mat som det er lagt mye tanke bak, av flotte, lokale råvarer. Vi hadde med oss tre barn som kunne velge å få halv porsjon av hele menyen. Vi spiste både tradisjonsrik kost som kunne, saltkjøtt og kjøttkaker, og skikkelig god burger med perfekte fries. Høydepunktet hvis vi må velge noe, var blåskjellene i Hardangersider. Ekstra hyggelig ble det at kokken tok en tur ut til oss og spurte hvordan det smakte og pratet litt om maten. Og til alles glede fikk vi gratis blåbærbrownies til dessert. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: september 2020
Takk, lindaanett
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (74)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 74 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020

Be ble bergtatt av den nydelige utsikten. Maten kom raskt, og det var ett fantastisk smakfullt måltid. Spiste Breiborgburgeren, med ett glass av huset vin.
Ungen fikk nachos som de skrøt av. Her skal jeg tilbake når jeg kjører. Forbi, eller stopper for å noe her. Ser ut for at det er mange fantastiske fjellturer i de høye alpine fjellene.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, josteinn329
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Nyoppusset! Både lokalene og menyen. God mat, smilende og serviceinnstilt personell og en fantastisk utsikt. Breiborgburgeren smakte fantastisk!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hege H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Her var det helt tragisk service! Bestilte 5 drikke og fikk 2. Bestilte mat og fikk feil på en rett som ble sendt ut igjen, fikk ny men denne var det en annen feil på og måtte sendes ut igjen grunnet allergi. Burgeren var delt i 2 da jeg skulle dele med datteren min og jaggu fikk jeg en halv burger servert ut igjen og denne gangen hadde de fjernet annet enn burgeren og ost, men nå orket jeg ikke klage igjen og spiste en halv burger som egentlig ikke smakte noe. Når vi skulle betale var det ingen form for kompensasjon og da måtte jeg spørre om de virkelig skulle ta full pris for dette kaoset. Da fikk vi min rett til halvpris... Eneste som gir pluss her er den flotte utsikten og tesla ladestasjon for de som trenger det. Blir nok helt klart ikke her vi legger igjen penger neste gang...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ThereseI790
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Tok en evighet å få maten. Tydelig at vi ble glemt. Servicen var langt fra bra og dette stedet vil vi prøve å unngå fremover.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ogbOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Røldalsterrassen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din