Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Reiser gjerne hit igjen. Veldig lyst til å reise en gang på sommeren. Enkel og grei hytte. Fint at man kan velge å vaske etter seg selv eller om man ønsker renhold. Ingenting å klage på. Koslig liten platting på utsiden også.
Dato for oppholdet: september 2019
Spør mariannea190 om First Camp Solvik-Kungshamn
Takk, mariannea190
Passe stor campingplass med alle fasiliteter. Strøm og vann på hver tomt. Flate tomter. Tomtene lengst inn til fjellet mistet solen litt tidlig. Flott lekeplass, med gratis (!!) tømmerklypemaskin som var veldig morro for barna. Fin tursti på 600m til liten, men fin badestrand. OK servicehus. 3 km til Kungshamn og Smøgen. Rolige omgivelser. Anbefales!!
Dato for oppholdet: juli 2018
Spør eiriku2018 om First Camp Solvik-Kungshamn
Takk, eiriku2018
Campingen var Ok men etter 20 år på camping så krever jeg/vi bedre service! Her var der mye å gå på! Ikke mye til service vennlige personal! Søppel lå og fløt! Det var dårlig utvalg i butikken! Foreksempel ikke melk!!! Vi reiste pga 24 Tim uten do og vaskemuligheter! Rot ved innsjekk! Ja denne camping har mye å lære!!!! + var eierne dem var vennlige og tilmøtegående :)
Dato for oppholdet: juli 2017
Verdi
Sted
Sovekvalitet
Rom
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør larsmarkuss2017 om First Camp Solvik-Kungshamn
1 Takk, larsmarkuss2017
Har vært på Solvik to helger i sommer, en tidlig i juni lenge før sesong og en nå i august, etter sesong. Begge ganger har jeg spurt å få stå litt utover kl. 12, men fått negativt svar. Blir veldig lite utav søndag med så tidlig avreise. Kan forstå dette under høysesong, men ikke når du er nesten alene på plassen. Vil nok i fremtiden velge bort Solvik.
Dato for oppholdet: juni 2015
Verdi
Sted
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med camping.se
Spør torgeirs56 om First Camp Solvik-Kungshamn
Takk, torgeirs56
Vi hadde en nydelig plass nede ved vannet. Flott utsikt mot Smøgen. Det var litt vind, siden vi lå nede ved vannet. Men med vinndskydd oppe ble det fint. Solen gikk litt tidlig ned i kroken på de første plassene. Det nye toalettet var flott, men trenger å bli rengjort litt oftere når det er mye folk. Flott kjøkken med fine fasiliteter.
Dato for oppholdet: juli 2015
Spør Travelling2you om First Camp Solvik-Kungshamn