“Fjordkroa Hermansverk”
Anmeldelse av Fjordkroa

Fjordkroa
Vurdert som nr. 4 av 7 Restauranter i Leikanger
Anmeldt 23. september 2021

Dette er ikke noe topp spredd. Maten varierer og mange er av samme oppfatning som meg. Det er noe som er bra og noe som ikke er bra.

Dato for besøk: september 2021
Takk, williamj995

Anmeldt 5. juli 2021

Dette er en plass for foring, ikke for å få en matopplevelse.
Lokalene er noe av det tristeste jeg har sett på lenge. Man hopper raskt tilbake til 80 tallet når man kommer inn. Maten var som forventet på ett slikt sted, ikke akkurat hjemmelaget!
Hadde nok valgt ett annet sted neste gang jeg var på disse kanter.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Kongenavmat
Anmeldt 10. juni 2021 via mobile enheter

Kjøpte kebabtallerken og klassisk biff. Lite mat og kaldt når det kom til bordet. Biffen var ihjelstekt. Glemte å servere drikke før maten kom, så den måtte etterspørres.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, idar833
Anmeldt 25. september 2020

Ansatte på slike steder bør ikke være ubarbert, og tenke på hvordan de kler seg. Forventer at alle tilsatte snakker norsk, også ektefeller.

Dato for besøk: november 2019
Takk, elikristinh2020
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Det er bare en ting å si unngå for all del dette stedet. Det er den verste pizzaen vi har smakt. Halvarm pizza som var helt smakløs. Dette var trist som bare fxen.

1  Takk, trondd589

Reisende som så på Fjordkroa, så også på

Leikanger, Sogn og Fjordane

Har du vært i Fjordkroa? Del dine erfaringer!