Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 146
TravelocityUSD 146
TripadvisorUSD 146
Lol.travel
FindHotel
Orbitz.comUSD 146
Se alle 8 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (33)
Filtrer anmeldelser
34 resultater
Vurdering fra reisende
23
4
4
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
23
4
4
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 34 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Bodde en natt på et kjempeflott rom i Hoddevikbuda. Skal vi i tillegg trekke frem noe som er helt spesielt med hotellet, så er det mat og service. Her er det folk med lidenskap for det de driver med. Førsteklasses råvarer tilberedt på en ypperlig måte. Herlig med en restaurant som er godt bemannet. Under middagen gikk «sjefen selv» rundt og passet på at alt var på stell, et kvalitetstegn i våre øyne.

Anbefales på det varmeste.

Romtips: Ta en tur til Vestkapp på fjellet Kjerringa. Fantastisk
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 644sigmundf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

12. juli 2021, Stad Hotell

-Ei kokebok er vegen til livet.
( Femina)

Me er er komne til Stadlandet i sommarvarme. Om mogeleg er det mektigare enn endåtil Jæren.
Femina er oppgjeven over at eg er for mykje oppteken av døden. Ho meiner det er destruktivt. Men døden er stadfestinga av at du er, eller i det minste har vore, i livet.
Her på Stad er ein ved grensa; himmelen er høg, fjella likeeins og skrinne av vekster. Skyene fer forbi eller omkransar fjelltoppane medan det mot aust er ei grå og stille ro. Her møtest elementa og fenomena. I morgon vil eg gapa mot vinden, kjenna han og høyra kva han har å fortelja og vita at no er no.

På hotellet ved foten av landet serverer dei ein buffet til middag om kvelden. Buffet har av erfaring noko vasskokt sarv ved seg kva gjeld matservering, men her er det motsett; frisk kvit fisk med ny sommarkål og sos med grasløk i. Og hovmeistaren med stor mage og eit raust sinn gjev alle oppmuntrande ord og eit venleg klapp på skuldra.Ståle

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, wenchekallestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Hotellrommet var rent og pent. Sengen var myk og behagelig for meg men ikke så behagelig for min mann.
Vi var der i 3 netter og fikk rom ganske nært søppelcontainer som det ble en del bråk fra for ikke å snakke om lukten. Burde vel fått rom lengre unna siden det ikke var en enkel overnatting. God frokost. Men buffeten var stusslig. Den kostet alt for mye og utvalget var begredelig. Vi spiste på Korsen Pub og der var maten veldig bra. Vi dro også til Bellas Thaimat som ligger noen km unna og fikk nydelig mat. Det er ikke lett og finne ut om disse plassene da dem ikke er reklamert for.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MariaH1706
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Vi var på Nordvestlandet for å oppleve Vestkapp og Loen. Stadt hotell lå veldig greit til, 20 min fra Vestkapp. Greie rom, god seng og nydelig mat. Hyggelig betjening og fin beliggenhet ved sjøen. Ikke så langt til Hoddevika og grei kjøreavstand til Loen. Varmt anbefalt!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Trip19566167219
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Flott hotell med god service. Beliggenheten er suveren hvis man vil ha en rolig plass. Koselig interiør og relativt nytt. Veldig fornøyd med rommet som fremsto rent og pent. Det er en fordel å få et rom mot sjøen. Middagen var god og frokosten nydelig. Anbefales på det varmeste.

Romtips: Ta turen til Selje og klosteret.
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Johnny G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser