Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Travelocity
Hotels.com
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (153)
Filtrer anmeldelser
153 resultater
Vurdering fra reisende
50
53
38
7
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
50
53
38
7
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 153 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Koselig hovedbygning med gjennomført stil, flott uteområde og god mat (men små porsjoner). Frokostverten var dyktig.
Rommet vi fikk hadde en merkelig lukt, var støvete og trenger absolutt en oppgradering hvis det skal stå i stil til prisen de tar.
Kort fortalt: fin plass, men alt for dyre rom i forhold til standard.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, magalu22
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Dette hotellet har en fantastisk atmosfære og beliggenhet. Rommene kunne trengt en liten oppussing, men helt greie. Fin utsikt. Ellers på hotellet er det en utrolig romantisk orginal stil, kjempe fint! Fikk servert god frokost. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mias329
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Min kone og jeg hadde et kjempeflott opphold ved Leikanger Fjord Hotel. Etter en flott men lang kjøretur fra Sørlandet, ble vi møtt av et hyggelig vertskap ved innsjekking. Vi valgte å bestille et rom med fjordutsikt og det angrer vi ikke et sekund på. Fantastisk utsikt til fjord og fjell med snø på toppene. Vi valgte ørret til middag og det var skikkelig godt og servert på skifer. Frokosten var god, med hyggelig frokostservering. Fine utearealer og muligheter for et bad. Vi forlot hotellet med ladede batterier og kommer helt sikkert tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, stigs152
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2019 via mobile enheter

Sjarmerende hotell som ligger like ved kaien der hurtigbåten fra Bergen legger til. Hotellet er holdt i gammel stil, med flere stuer møblert med stilfult møblement. Jeg fikk rom i "hytta" i hagen. Et eldre tømmerbygg med 4-5 rom. Her var det ikke pusset opp på et halvt århundre, men det var rent og pent. Rommet mitt sto på påler ut i fjorden, så det var ingen ting å si på utsikten. Frokosten var veldig enkel, men god.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Vi overnattet 1 natt på dette vakre men noe slitte hotellet. Hotell med historie og enestående beliggenhet. Hadde kun 1 rom ledig så vi fikk "vikinge-suiten"; en selsom opplevelse å sove i et slags vikingskip, men det hørte med en stor stue og veranda med fantastisk utsikt mot fjorden. God men noe enkel frokost. Vakre omgivelser, men uteområdet rundt hotellet var forfallent og trakk ned helhetsopplevelsen.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AudKristin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser