De ansatte på hotellet tar deg imot med et stort smil. Maten er fantastisk, beliggenheten og atmosfæren er strålende. Her fant vi et hotell som yter det lille ekstra og som er verdt et besøk. Vi kommer tilbake!
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Hyggelig hotell langs Sognefjorden med oppgraderingsbehov på rommene. Skuffende frokost. Flott utsikt mot fjorden og fjellene fra rommet. Lite parkeringsplasser når hotellet er fult. Ingen lovlig lading for elbil.
Utrolig sjarmerende og fint hotell. Service innstilt personale. Spiste 3-retters i restauranten og maten var helt fantastisk!
Lett å finne frem til hotellet fra hovedveien, og hotellet har en fantastisk uteplass mot havet!
Kommer garantert tilbake hit!
Koselig hovedbygning med gjennomført stil, flott uteområde og god mat (men små porsjoner). Frokostverten var dyktig.
Rommet vi fikk hadde en merkelig lukt, var støvete og trenger absolutt en oppgradering hvis det skal stå i stil til prisen de tar.
Kort fortalt: fin plass, men alt for dyre rom i forhold til standard.
Dette hotellet har en fantastisk atmosfære og beliggenhet. Rommene kunne trengt en liten oppussing, men helt greie. Fin utsikt. Ellers på hotellet er det en utrolig romantisk orginal stil, kjempe fint! Fikk servert god frokost. Hyggelig betjening.
Min kone og jeg hadde et kjempeflott opphold ved Leikanger Fjord Hotel. Etter en flott men lang kjøretur fra Sørlandet, ble vi møtt av et hyggelig vertskap ved innsjekking. Vi valgte å bestille et rom med fjordutsikt og det angrer vi ikke et sekund på. Fantastisk utsikt til fjord og fjell med snø på toppene. Vi valgte ørret til middag og det var skikkelig godt og servert på skifer. Frokosten var god, med hyggelig frokostservering. Fine utearealer og muligheter for et bad. Vi forlot hotellet med ladede batterier og kommer helt sikkert tilbake.