Vi var 4 stk som spiste lunsj. 1 bestilte pizza og 3 bestilte Bruschetta med Parma. Når maten kom, fikk vi Burrata (caprese salat) og ikke Bruschetta. Vi påpekte dette til servitøren som dobbeltsjekket bestillingen. Han kom tilbake og sa det stod Burrata x3. Vi bestilte hver for oss, så det var altså 3 stk som hadde sagt Bruschetta. Vi bestemte oss for å ta det vi hadde fått, men spurte om vi kunne få litt brød ved siden av. Da fikk vi beskjed om at vi isåfall måtte bestille og betale ekstra for det. Vi takket nei, og spiste det vi hadde fått. Servitørene fremstår nye og urutinerte. Det er lov å være ny, men de kunne vært mer fleksible når de skal rydde opp i feil. Maten var grei nok, men vi opplever det som litt dyrt. Hyggelige lokaler, så håper servicen tar seg opp. Vi ventet lenge på å få bestille mat og opplevde det samme med de som satt på nabobordene.