Helt grei mat, men dårlig service.
Vi var en gruppe på 10 personer, hvor enkelte fikk servert sin hovedrett etter at de første av oss som ble servert hadde spist opp sin. Da den siste som ble servert fikk feil mat, ble det enda lengre ventetid på denne, og den ble sittende å spise etter alle andre.
Gjennomgående var det også problematisk at servitørene ikke hadde kjennskap til menyen. Vi bestilte tre ulike kjøtt-retter, og fikk alle tre presentert bare som «kjøtt». Det ble da opp til oss å gjette oss frem til hva som var hva, noe som resulterte i at flere fikk feil mat. Det samme skjedde da vi ble servert flere ulike pizza. Servitøren kunne heller ikke navnet på noen av disse, og ba oss om å se selv hva som var på pizzaene. Igjen resulterte dette i at vi fordelte maten feil mellom oss, fordi flere av rettene vi bestilte var temmelig like.
Lokalene er fine, men for oss var det kjedelig å bli plassert på et langbord med et tre som pynt midt i bordet. Dette gjorde at 3 av 10 gjester ble sittende adskilt fra de andre, noe som opplevdes unødvendig da det var et annet langbord, uten et slikt tre, ledig ved siden av oss. Da vi spurte fikk vi beskjed om at dette bordet var booket. Denne bookingen viste seg imidlertid å være for 4 personer - som like gjerne kunne fått vårt bord uten å bli plaget av dette treet.