“Italiensk i Holmestrand”
Anmeldelse av Bella Vista

Bella Vista
Vurdert som nr. 4 av 30 Restauranter i Holmestrand
Anmeldt 15. juni 2024 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening møtte oss i døren og ga oss et vindusbord uten at vi hadde spurt om det. Maten kom rask og servering var bra. Maten smakte godt ( en pastarett og en fiskesuppe). Hyggelig stemning og betjening som kom flere ganger å spurte om alt var bra.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, ibenv2022

Anmeldt 5. juni 2024 via mobile enheter

Vi hadde en skuffende opplevelse her med en forferdelig servitør. Vi hadde med oss sønnen vår på to år, og fikk ikke barnestol til han fordi de bare hadde en stol. Det var varmt denne dagen og vi spurte om å få sitte på et ledig bord som sto i skyggen, vi fikk til svar at det var reservert, da vi spurte om fra når det var reservert fikk vi «mm» til svar. En time ut i måltidet kom det en liten gruppe på tre menn som ikke hadde reservert bordet, og spurte den samme servitøren om når det var ledig, og de fikk til svar at der var opptatt fra om 20 min, men at den reservasjonen kunne flyttes til et annet bord, de fikk derfor sitte ved dette.

Bordet ved siden av oss måtte vente over en time på mat før de purret på maten og den kom etter 20 min.

Jeg har også sendt henvendelse direkte til restauranten uten å få respons, vil derfor tro dette er vanlige erfaringer de ikke ser på som nøye og ordne opp i.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, EirinTo
Anmeldt 16. mai 2024

Et glass m bobler uten bobler, ikke nedkjølt (
Hvitvin i stedet som heller ikke var kald.
Meny uten ferske og friske råvarer ( torsk).
Pastarett helt ok. Ba pent om kjøler til Riesling.
Dessert Tiramisu god. Lunken og sur kaffe.

Sum: En servitør gjorde så godt hum kunne. Men dette holder ikke mål.
Forslag:
Nedskalert Meny til ferske råvarer som kjøkken kan håndtere.
Vinskap holde riktig temperatur og innhold.

Dato for besøk: mai 2024
    • Atmosfære
Takk, solskill54
Anmeldt 19. april 2024

Kom til resturanten i går altså 18 april. Stod og ventet litt. Når først servitør kom bort til oss så tok han telefonen. Vi spurte etter et bort til 2 personer. Han sa han hadde bord men ønsket ikke å invitere oss, for da ble det bad service (sitert) Da tenker jeg det er latskap av servitør resturanten var ikke full - heller halvfull) og jeg tenker da går det for godt for Bella Vista siden de avviser kundene sine på en slik måte. Vi dro ens ærend fra Sande for et måltid på Bella Vista, men det skal mye til før vi evnt. drar tilbake dit.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Kristin A
Anmeldt 10. februar 2024 via mobile enheter

Nydelig mat, godt utvalg på menyen, fine lokaler og hyggelig personale 👍 Kommer definitivt igjen! Vi spiste pasta, pizza, burger, kylling og lam. Alle var veldig fornøyde 😊

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Pyslepia

Reisende som så på Bella Vista, så også på

Holmestrand, Vestfold
Holmestrand, Vestfold

Har du vært i Bella Vista? Del dine erfaringer!