461Sunny
28.7 km fra Holmestrand Fjordhotell
Kjæledyr tillatt
Se flere hoteller i Holmestrand
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Forholdsvis enkel, men svært god buffet rundt reker, hvor rekene holdt svært god standard.
Gode salater med blant annet crabsticks og annet snacks. God og hjemmelaget majones og aioli.
Savnet grovt brød, men både loff og baguett var mer enn godkjent.
Godt besøk, men like vel god plass.
Mulig å sitte på fin terrasse med utsikt over fjorden.
Til slutt: meget anstendig priset.
Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Myrulv
Anmeldt 27. november 2017

Dette er faktisk noe av det dårligste "julebord" jeg har opplevd. Pinnekjøttet var åpenbart ikke dampet i 2,5-3 timer slik det skal og var så seigt at kniven ikke kom gjennom - det var uspiselig og noen ved bordet mente det minnet om bildekk. Ribbesvoren var brent og ribba var nesten bare fett. Det fantes ikke slikt tilbehør til rakørreten som lefse, løk, mandelpotet, ordentlig smør og rømme. Det var bare et par personer ved to langbord som fikk lutefisk, som forøvrig nesten holdt mål.

Romtips: Vi bodde ikke på hotellet
Dato for oppholdet: november 2017
Takk, Holmestrand_yvind_K
Anmeldt 29. juni 2017 via mobile enheter

Helt ok frokost. Veldig nær byggeplass. Bra beligenhet. Og koselig strøk ved sjøen. Veldig små dobellsenger. Ambefales ikke å være to i samme seng. Vanskelig å få sove. Fin sandstrand rett ved hotellet. Og fint nabolag ved mange aktiviteter å bruke dagene på.

Dato for oppholdet: juni 2017
1  Takk, Håp V
Anmeldt 1. september 2016

Har bodd her noen ganger opp gjennom årene - p g a møter i Holmestrand. Hotellet har monopol i denne byen og prisene avspeiler dette. Dette er vel grunnen til at det ikke for lenge siden er gått konkurs. Høg pris - dårlig kvalitet; på rom, TV, nettforbindelse m m. Frokosten er tynn og mangelfull; skal du ha egg så still deg i kø før den åpner.

Dato for oppholdet: august 2016
Takk, Steinar S
Anmeldt 25. juli 2016 via mobile enheter

Veldig hyggelig og imøtekommende betjening. Rommet var greit og reint. Hotellet var reint, men ga et litt slitent inntrykk. Vi kom til frokost sånn midtveis i serveringen, da var det flere ting det var det var tomt for og som ikke ble etterfylt.

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, Marit W