Det ryktes lokalt at en gjeng damer med kokkeerfaring hadde tatt over bespisningen så dette var vi spente på. Menyen bestod stort sett av pizza eller salat. Noen påsmurte rundstykker eller baguetter lå i disken. En hyggelig betjening kom ut til oss i det fine været med pizza og drikkevarer. Dessverre var pizzaen ikke noe bedre, heller verre, en en kjøpepizza som du selv varmer opp. Vi synes dette var merkelig, pga den relativt gode reklamen for god mat. På veg hjem spurte vi i disken vedrørende dette ryktet, og riktig nok var det overtatt noen damer som var veldig nøye på smaken. Dessverre jobbet de ikke hele uken, og vedkommende dro opp en annen meny som kun var framme når damene var der. Vi synes det var rart at en gjeng med nye krefter ikke sørger for opplæring til de andre på hotellet, slik at den gode maten kan serveres hver dag og ikke bare av og til. Med nåværende system kan det bli lenge mellom hver gang en positiv omtale om maten skrives, hvis de er uheldige. Det var åpnet en ny italiensk cafe på bryggekanten som vi gikk forbi, og vi vet hvor vi skal gå for pizza neste gang. Dessverre for Holmestrand Fjordhotel og den nye gjengen.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering