“Ganske så bra, raskt levert”
Anmeldelse av Langgata Spiseri

Langgata Spiseri
Vurdert som nr. 2 av 14 Restauranter i Holmestrand
Kjøkken: Internasjonalt
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Ganske så bra, raskt levert og god mat. Lune koselige lokaler i en eldre bygning på brygga. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: september 2020
Takk, KaiStick

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Alltid mitt førstevalg når jeg besøker Holmestrand. Fantastisk beliggenhet nede på brygga, god service og nydelig mat. Hamburgeren bør prøves. Denne er absolutt verdt et besøk. Anbefales!

Takk, trineforseth
Anmeldt 6. november 2019

Maten var veldig god og hyggelig personale. Trivelig og uformell atmosfære.Fin utsikt til havnebassenget som om sommeren er full av båter/seilbåter.

Dato for besøk: september 2019
Takk, innbygger
Anmeldt 29. juni 2019 via mobile enheter

Voksent par på bobiltur. Vi gikk en tur for å finne en restaurant med uteservering. Var innom fire steder før vi fant ett sted med imøtekommende og hyggelig betjening.

Spiste hver vår hamburger, med øl og vin. Kjempegod mat og like god service underveis og etterpå som førsteinntrykket tilsa.

Hit kommer vi gjerne igjen. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Vikersunding
Anmeldt 21. desember 2018

Har vært gjest ved flere anledinger MEN nå møttes venner for et lite "julebord" og de innfrir. Må skryte service julematmeny. Innertier på lutefisk,litt stor porsjon.Juletallerken perfekt med mør og sprø ribbe. Opplever at maten og service er blitt bedre - det liker vi godt.

Takk, Lillian R

Reisende som så på Langgata Spiseri, så også på

Holmestrand, Vestfold
Holmestrand, Vestfold

Har du vært i Langgata Spiseri? Del dine erfaringer!