Svært lite sto til forventningene her. Ok tatt i mot av en unggutt ved innsjekk. Ga lite informasjon. Hytta var ikke rengjort særlig godt, særlig dekkstøy var flekkete og ekkelt. Grillen, som tilhørte hytta, var rusten, ødelagt og delvis brent opp. På siden deres skiltes det med dyr og gårdsbutikk. Vi fant ingen av delene, til barnas store skuffelse. Vi benyttet en utendørs tørkesnor tilknyttet hytt til å henge opp turklær, men klærne forsvant(!) over natta. Vertene skylder på deres barnebarn eller andre gjester, og poengterer at det ikke kan bevises hvem som tok klærne og at de ikke har erstatningsansvar. Verten sa i stedet at vi skulle ha betalt for en dag til (vi booket fra 1.-4.aug, men i følge verten betyr det at man sjekker ut dagen etter, altså 5.aug, og dermed betaler for den dagen også). Dette ble først nevnt da vi i etterkant spurte om klærne vi mistet hadde dukket opp, og verten mente dermed at vi hadde fått kompensasjon for klærne ved ikke å betale for dagen etter avreise. (Til info bekreftet vertene at vi hadde booket tre overnattinger både ved innsjekk og utsjekk).
Lom er et flott sted med nærhet til fantastiske turopplevelser, men velg annen overnatting! Dette stedet anbefales ikke!Mer