Åpen i dag: Stengt
Se gjennom høydepunkter
Unødig lange køer

Tips for å få ned køene til attraksjonene er å fylle opp attraksjonene! Køene var kjempelange og... les mer

Anmeldt 6. august 2024
Rita S
Ikke verdt pengene

Dyrt i inngang, dyr mat og drikke. Attraksjoner for de små som starter halvannen time etter... les mer

Anmeldt 2 uker siden
KalEl2005
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 629 anmeldelsene

Anmeldt 3. juli 2020

Gledet meg veldig til en dag på Tusenfryd. Var der i 6 1/2 time og fikk tatt 5 attraksjoner. Stod i en time kø på hver eneste. Det at kun halve vognene kan brukes når d så og si er 1 meter mellom radene og køene er milevis, ikke minst når absolutt ingen bryr seg om 1 meter i køen da kan man like gjerne dele vogn også! Meget skuffa. Betalte 450kr for å stå 5 timer i kø

2  Takk, MartheCN
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Dette er for dårlig! Fint med smitteverntiltak men dette holder ikke mål.. Kommer helt fra Ålesund og har sett frem til en fartsfylt dag på Tusenfryd. Dette var svært skuffende. Rakk tre attraksjoner på fem timer, brukte store deler av dagen i kø! Hadde vi vist dette på forhånd hadde vi aldri kjøpt billetter og tatt oss tid til å komme. Bortkasta peng rett og slett! Har alltid elsket og være på Tusenfryd men det blir lenge til neste gang!!

2  Takk, AnnIren92
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte parken 1. juli, med små og store barn. Det ble en fin dag, men maten på Saloonen var skikkelig dårlig. Kald pommes frites, lunkne burgere, overstekt kylling og lang ventetid! Når prisene er som på en restaurant, forventer vi at kvaliteten er sånn noenlunde ihvertfall. Dette har parken fått kritikk for i årevis, uten å gjøre noe for å forbedre inntrykket og opplevelsen for oss gjester. Tar med matpakke neste gang!

1  Takk, 999grandis
Anmeldt 2. juli 2020

Ettersom det er veldig mye gåing og kø i parken, så synes jeg at det burde blitt solgt rabatterte billetter etter kjøp av ordinære nå som dag 2 billett ikke er mulig og kjøpe etter endt besøk. Ellers er det en kjempefin familiepark for store og små.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, U7064AXlisah
Anmeldt 2. juli 2020

Hadde store forventninger i forhold til det som stod på hjemmesiden, men dette var et bomskudd. Altfor mye folk i forhold til kapasitet, stod minimum 1 time i kø pr karusell. Lite fornøyde unger (og voksne). Penger ut vinduet.

3  Takk, 289stianf