Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Tusenfryd: Noe eget

Jeg skal være ærlig, det er lenge siden sist jeg hadde vært på Tusenfryd. Savnet etter et sted å ta... les mer

Anmeldt 2 dager siden
henningbang
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Dyrt, skittent og mye kø.

Første gang i Tusenfryd, men frister dessverre lite til nytt besøk. Som forventet er det veldig... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Jenny F
,
Stavanger, Rogaland, Norway
via mobile enheter
Les alle 581 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Vinterbro
fra USD 46,68
Mer informasjon
fra USD 42,43
Mer informasjon
fra USD 55,28
Mer informasjon
fra USD 42,43
Mer informasjon
Anmeldelser (581)
Filtrer anmeldelser
581 resultater
Vurdering fra reisende
83
161
157
100
80
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
83
161
157
100
80
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 581 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Dette var rett og slett den beste og tøffeste dagen i nesten hele mitt liv! Siden jeg hadde et gult bånd, kunne jeg skippe køen på alt. Det er grunnen til hvorfor vi har tatt så mye i løpet av 1 time. Det var skikkelig mye junkfood(som jeg elsker), og et stort utvalg av søtsaker som is og brus og masse masse slush og mye mer. Jeg tok faktisk speedmonster og thundercoaster og begge de var sykt kule og tøffe! Jeg vil IKKE anbefale de til småbarn. Så tøft er det. En ting som var bittelitt dumt var at Tors hammer var stengt. Det var stengt på grunn av tekniske problemer. Og det var ikke åpent der hele dagen. Men ellers var det sykt kult og tøft! DETTE anbefales på det sterkeste til alle! Tro meg, det er sykt kult der, bare kom dit.

Dato for opplevelse: juni 2021
1  Takk, Dessertelsker23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Maten vi spister var på Rock Burgers Speedmonster, helt forferdelig mat og over 40 min vente tid på en fasthold resturant. Maten var tørr og ekkel, pommesfritesen var stein hard og ansatte gjorde ingen ekstra innsats for å gjøre kundene fornøyd. De smilte aldri og virka helt umotiverte. Dårlig hygiene. Opplevelsen her ødela mye for resten av parken.

Tusenfryd har Ekstremt lang ventetid og etter 2 timer hadde vi kun tatt 2 attraksjoner… Kunne gjerne tenkt penge tilbake og reise en annen plass. 2 min med moro og 50 min vente tid per attraksjon er ikke verdt det.

Anbefales ikke.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Lola K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Tusenfryd skuffer som vanlig ikke. Hele familien var der en varm sommerdag og hadde det helt storveis. Greit utvalg av attraksjoner for både de vågale og de mer pysete av oss. Tusenfryd er ganske dyrt, men så ofte er man ikke der heller. Køene var noen steder ganske lange, men har forståelse for at det tar tid når færre kan være med på hver tur og personalet må desinfisere kontaktflater jevnlig. Maten er ok. Mye junkfood, men både Vertshuset, og tidligere pizzarestauranten, har vi fått god mat på. Rene og greie toaletter.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Arkana78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Barna synes det var veldig gøy å være på Tusenfryd! Svært hyggelig personale, god mat i Saloonen, ingen lange køer (tror den lengste var på 30 minutter). Barna i alder 6 til 13 år storkoste seg, det samme gjorde begge foreldreparene og en bestefar. Vi var på Tusenfryd fra åpning klokken 1030 til det stengte klokken 19.
Barna synes alle attraksjonene de tok var kjempemorsomme!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, anne_banane2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Jeg ser det er mange dårlige anmeldelser her, og forstår ikke hvorfor. Jeg hadde en kjempefin dag med mine to små barn (5 og 7 år). Det var færre mennesker i parken enn ellers pga. restriksjonene, og det passet oss godt. De aller fleste attraksjonene hadde minimalt med kø (attraksjoner for barn). Noe mer kø til f.eks. Tømmerrenna, men det må man regne med. Den gikk fort unna, og siden det var så varmt den dagen kom en hyggelig ansatt og dusjet de gjestene som ønsket det med kaldt vann fra en spruteflaske, det var helt supert, og veldig gøy for ungene! Køene ser lengre ut enn de faktisk er, da det holdes mer avstand og man ikke bruker annenhver linje. Maten spiste vi på buffetrestauranten (vertshuset?) som hadde mye ledig plass ute under store parasoller. Hadde ingen forventninger til maten etter tidligere besøk, men ble meget positivt overrasket! Fikk saftig svinenakke, deilig kyllingrett med spennende grønnsaker og krydder, soppsaus, pasta som var kokt helt etter boka. Her har de virkelig tatt noen vellykkede grep i år. Litt kø for å få servert mat, da det selvfølgelig ikke er selvbetjening i år, men det er helt greit. Rikelige porsjoner. Vi avsluttet dagen i Badefryd, noe som var godt da det sikkert var 28-30 grader og strålende sol. En flott opplevelse som frister til gjentagelse. De som reiser for de større attraksjonene har nok ikke samme opplevelsen pga. køene, men det kan man jo ikke unngå. For en småbarnsfamilie var dette helt supert! Eneste jeg hadde ønsket meg var litt kortere avstand mellom toalettene - med små barn og slitne bein kan det bli et stykke å gå når naturen kaller NÅ!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Relax02952197664
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser